Home » 1ste editie Derailed Dance Event

1ste editie Derailed Dance Event

Afgelopen zaterdag 16 april was de 1ste editie van het Derailed Dance Event dat gehouden werd in ‘t Hazzo  te Waalre. De organisatie was in handen van Vincent Versteeg en Joze Wagemans van de Derailed Dancers uit Eindhoven, na maanden plannen gingen om 12.00 uur de deuren open en kwamen 120 line dancers om een dag met meerdere workshops. De dansers kwamen uit alle windstreken van Nederland en uit België, en konden aan 6 workshops deel nemen die verzorgd werden door 6 bekende choreografen. Als klap op de vuurpijl werd s ’avonds een line dance party gehouden.

Natuurlijk was N.L.D.B op locatie om een impressie te schrijven over een goed georganiseerde Line Dance dag, waar de organisatie met trots op terug mag kijken.

Workshops, Show & Party

Daisy Simons (B) had de eer om de eerste workshop te geven, gevolgd door Wil Bos. De 3de workshop werd door Crystal Boot winnares Ria Vos gegeven, en natuurlijk bleef Vincent Versteegh niet achter en leste ook zijn nieuwste dans uit. Jeffke Camps (B) maakte ook zijn opwachting en de eer van de laatste workshop ging naar Dwight Meessen. Het was een heerlijke ongedwongen sfeer, waar veel gedanst en gelachen werd, mede door het toedoen van het vriendelijke personeel van ’t Hazzo.

Na de workshops was er een heerlijk buffet, en konden de dancers op adem komen voordat om 20.00 uur de Line Dance Party van start ging, deze werd verzorgd door Dj Vincent die alle verzoekjes draaide. De organisatie had nog een verrassing in petto, het Show team R.E.D. onder leiding van Marlon gaf een sensationeel optreden. Er werd tot de late uurtjes heel veel gedanst, en N.L.D.B feliciteert de organisatie met deze geslaagde 1ste editie van het Derailed Dance Event.

Noteer alvast in jullie agenda, 15 april 2017 is de 2de editie van dit Dance Event.

Tot volgend jaar,

Liliane Kühtreiber
NLDB – provincie Limburg

P.S. we zoeken nog vrijwilligers door heel Nederland. Als bron van informatie voor Line Dansend Nederland nemen we deze taak uiterst serieus en kunnen daar uw hulp bij gebruiken!

 

Foto’s door Jack Wagemans