Home

Agenda’s

juli 2020

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
  • Tim Knol | Groene Engel
12
  • The Wanderers: Cultuurcafé De Afzakkerij / Noordkade, Veghel
13
14
  • Billy Bob Thornton & The Boxmasters - Melkweg Amsterdam
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Met een gratis Google account kan je op alle toestellen en computers gemakkelijk met een persoonlijke en/of gedeelde agenda werken. Daarom hebben we besloten om voortaan de NLDB 'Google' agenda te gebruiken. Hieronder kan je meer lezen hoe deze te gebruiken, klik op de regel om meer te lezen.

Hoe voeg ik de NLDB agenda toe aan mijn eigen agenda?

Het is super handig om automatisch inzicht te hebben in alle linedance evenementen van Nederland op je computer, tablet of telefoon! Het enige wat je hiervoor moet doen is deze aan je eigen Google agenda toe te voegen.Google heeft zeer duidelijke handleidingen hierover en daarom verwijzen we je graag door. Lees hier meer over hoe je deze gedeelde agenda aan uw Google agenda toevoegt, gebruik hiervoor dit mailadres: nederlandselinedancebond@gmail.com of klik hier op de knop om dit automatisch te doen.

Agenda nu toevoegen

Hoe plaats ik een evenement in deze agenda?
Eén enkele agenda item deel je door ons uit te nodigen (in je agenda item) voor het evenement met dit mailadres: nederlandselinedancebond@gmail.com De NLDB krijgt je uitnodiging per mail en zal deze verwerken.

Gebruik je een Google agenda voor je club of evenement? Deel deze dan met de NLDB! HANDLEIDING voor het delen van een volledige Google agenda

Screenshot van een Google agenda evenement:

Hoe kan ik mijn Facebook evenement met de NLDB agenda delen?

Maak een event aan op onze Facebook groep dat doe je door links in het menu op Evenementen te klikken. Op de pagina klikt u nu op +evenement om een nieuw evenement aan te maken.

Heb je al een evenement aangemaakt? Deel dan dit ‘Facebook evenement’ in de NLDB groep (let op flyers of vermeldingen worden niet verwerkt)

Wordt nu lid

Ken je dat? Je bent op een evenement geweest en heb daar leuk contact gehad met een andere linedancer. Je wilt graag elkaar nog eens ontmoeten maar helaas heb je geen contactgegevens uitgewisseld. Als lid kan je die andere linedancer opzoeken en met hem of haar chatten of een persoonlijk bericht sturen en dat helemaal gratis!

In een groep kan je elkaar treffen zoals je wilt via chat (typen) of via BuddyMeet (video). Je kan zelf een groep aanmaken en daar leden voor uitnodigen zodat jouw groep chat alleen voor  jouw leden is.

Wordt nu lid en ontdek de mogelijkheden om in contact te komen en te blijven met andere linedancers of kies een groep om te beginnen.

 

Groepen