Home » Annet Roons

Annet Roons

Tags:

Annet Roons 3Zingen zit haar in de genen! We hebben het over Annet Roons. Uit 500 kandidaten werd ze samen met 23 anderen toegelaten tot het conservatorium voor lichte muziek “Stichting Conamus” van John de Mol sr.

Annet is al heel wat jaren actief in de country-scene. Ze maakte in 1995 haar televisiedebuut in het programma “U bent aan de beurt” van Peter Jan Rens. In 1998 werd ze drievoudig winnares van het SCPO Award Gala! Ze werd bekroond als Beste zangeres, Beste in de klasse Allround en als Songwriter.

Na de geboorte van hun zoontje in 2005 en de stijgende Europese carrière van haar man Albert Rumengan met de band Music Road Pilots heeft ze op muzikaal gebied een stapje terug gedaan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Sinds 2010 treed ze op met de band Lucky Minds. Samen met Albert Rumengan (leadgitarist), Edu Nolten (bas en zang), Randal Vitalis (gitaar en zang), Mark Eshuis (drums) en Marcel Parijs (pedalsteel gitaar) brengen ze heerlijke nummers die variëren van ballads,  swingende Rock’n Roll tot traditionele en moderne country.

Lucky Minds…..Music of all occasions!

Buiten de band om treden Annet en Albert ook als duo op onder de naam Two Lucky Minds en sinds kort is Annet ook weer solo te boeken.

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen: 
Tel.: 06 – 13 24 08 71
E-mail: rumengan@kpnplanet.nl