Home » Bouke

Bouke

Bouke groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon hij met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij een veelgevraagde artiest. Hij was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.
Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet hij keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem … WE WANT MORE!

Bouke’s internationale succes

Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL) en Retropop (NL). Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

Website van Bouke