Home » COUNTRY EN STIJLDANSEN IN ETTEN-LEUR

COUNTRY EN STIJLDANSEN IN ETTEN-LEUR

COUNTRY EN STIJLDANSEN IN ETTEN-LEUR

Voor de dansliefhebber is er in het Brabantse Etten-Leur keuze genoeg. Zo is deze gemeente bijvoorbeeld de thuisbasis van de Maja Dancers, die op Tweede Pinksterdag weer hun jaarlijkse en zeer druk bezochte dansmiddag hebben georganiseerd in de grote zaal van het Turfschip en hun lesavonden hebben in café-zaal Hof van Holland bij “Roelofs”. Maar ook de wijkverenigingen bieden volop mogelijkheden om te komen dansen. Dit kan bijvoorbeeld in wijkgebouw De Gong (Vertical Expression Line Dancers), bij Wijkgebouw De Linde (DJ Kees en Hans) of bij de Wijkvereniging De Grient Sanderbanken (Country Wil en Nel).
In Etten-Leur wordt nagenoeg elk weekend op vrijdagavond, zaterdagavond of op zondagmiddag een kans geboden om de beentjes van de vloer te doen. Een gemeente waar vooral Line Dance nog springlevend is!

Wijkvereniging De Grient Sanderbanken.
In De Brede school D’N OVERKANT kan er twee keer per maand op zaterdagavond gedanst worden. De ene keer uitsluitend country en de andere keer een mix van stijl- en countrydansen. De organisatie is in handen van Wil en Nel van Boheemen.
Wij waren op 15 juni 2019 op bezoek en op deze avond werd er afwisselend stijl- en country gedanst. Op deze locatie is een mooie zaal beschikbaar met een grote dansvloer. Steun en toeverlaat voor Wil en Nel op de avonden is Jeanne Brans Frijters, die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de indeling van de zaal piekfijn in orde is en dat de gasten voorzien worden van hapjes. Jeanne is een groot liefhebber van Line Dance en ze is dus ook veelvuldig op de vloer te vinden. Niet alleen in Etten-Leur, want Jeanne is ook op heel veel andere plaatsen van de partij als er country wordt gedanst.

DJ WILLY
Wil van Boheemen, alias DJ WILLY, zorgde voor de muzikale omlijsting. Wil heeft veel ervaring want hij doet dit maar liefst al 19 jaar. Hij is vooral in West-Brabant actief.
In Etten-Leur draait deze sympathieke DJ in wijkgebouw De Gong en ook hier dus bij de Wijkvereniging De Grient Sanderbanken. Verzoekjes zijn bij Wil van harte welkom en je mag een eigen CD of USB meebrengen.

Het was 15 juni wel wat minder druk dan normaal, maar zeker niet minder gezellig.
Wil, Nel en Jeanne zorgden er voor dat iedereen het naar de zin had.
Wij hadden een zeer plezierige avond!

CONNY LEE
Op zaterdag 21 december a.s. is CONNY LEE bij Wil en Nel te gast in De Brede School D’N OVERKANT.
Conny is geboren in Breda, opgegroeid in Rijsbergen en in Etten-Leur waar zij nog steeds woonachtig is.
Ze heeft een passie voor countrymuziek en treedt met een zeer uitgebreide playlist en met veel succes al jaren op in binnen- en buitenland.
Kaarten zijn helaas niet meer verkrijgbaar want dit evenement was binnen de kortste keren uitverkocht.