DJ Arthur
Home » DJ Arthur van The Rodeo Dancers

DJ Arthur van The Rodeo Dancers

DJ ARTHUR, artiestennaam van Arthur van Houten, maakt deel uit van THE RODEO DANCERS, een Line Dance groep uit de Brabantse dorpen Gemonde en Haaren.
Arthur verzorgt daar sinds 2003 samen met zijn vrouw Betsie lessen Line Dance. Op maandagavond in ontmoetingscentrum ‘De Domp’ te Haaren en op donderdagavond in zaal ‘De Schuif’ te Gemonde.  Op verzoek verzorgen zij ook demo’s op feesten en partijen.
Arthur en Betsie zijn te bereiken via email: art.bets@rodeodancers.nl , tel. 06-23230555 of 06-30477965.

GEMONDE

HAAREN

WAARDECHEQUE

Op 3 maart 2018 maakte DJ Arthur deel uit van het door de SCPT georganiseerde ‘Walk In Line Dance Event’ ten bate van het ‘Inloophuis voor kankerpatiënten Midden-Brabant’ te Tilburg.
Samen met DJ Aad van de Shining Hill Dancers en DJ Ad van de K&G Country Dancers verzorgde DJ Arthur de muziek van deze marathon en de opbrengst voor het inloophuis was maar liefst € 2094,35.

EIGEN CHOREOGRAFIE

Samen met zijn vrouw Betsie heeft hij ook de choreografie van een aantal dansen gemaakt. Zoals bijvoorbeeld de door DJ Arthur geschreven choreo van het nummer ‘More than a margarita’,
64 counts, 4 wall:

DJ Arthur vaste DJ bij de SCPT

DJ Arthur is ook de vaste DJ bij de evenementen die georganiseerd worden door de Stichting Country Promotion Tilburg (SCPT). Zondag 15 april was er weer een maandelijkse dansmiddag van de SCPT in een grote zaal in De Druiventros te Berkel-Enschot met uiteraard DJ Arthur achter de knoppen.
Maar liefst 153 dansers en muziekliefhebbers genoten van deze zeer gezellige bijeenkomst die door DJ Arthur voortreffelijk werd begeleid.

16 april 2018 geschreven door Kil Timmers