Home » Doek valt voor Colonel Hammond’s Four

Doek valt voor Colonel Hammond’s Four

In 2017 gaat het doek vallen voor countryband Colonel Hammond’s Four. Eén van de bandleden kan zijn nieuw verworven werkzaamheden helaas niet langer verantwoord combineren met de tijdrovende en inspannende hobby, die Colonel Hammond’s Four nu eenmaal is, en bij twee andere bandleden begint de tand des tijds zich langzamerhand te manifesteren.
Daardoor ziet de band zich helaas genoodzaakt om deze moeilijk beslissing te nemen. Ze nemen nu geen boekingen meer aan. Tot aan de zomer van 2017 staan er nog een aantal optredens op de agenda, er is dus ruimschoots gelegenheid om te komen dansen en/of naar ons te luisteren. In Scheveningen spelen we voor de laatste keer.

Twintig jaar

Het einde van het twintigjarig bestaan van Colonel Hammond’s Four is dan daar. Twintig prachtige jaren die ze samen met u mochten beleven en waar iedereen intents van heeft genoten. Colonel Hammond’s Four heeft in deze twintig jaar een vaste schare van trouwe fans en relaties gehad. Hiervoor zijn zij u zeer dankbaar. Om de dank naar u uit te spreken geven de Colonel Hammond’s Four nog eenmaal een vrij toegankelijk “Farewell Party”, waar ze tevens hun laatste en nieuwste CD zullen presenteren.

“Afscheid nemen doet pijn en daarom zeggen we niet vaarwel, maar tot ziens – ooit – ergens!”