Home » Dutch Dance Academy

Dutch Dance Academy

Na jaren line dance les te hebben gegeven op verschillende locaties verspreid tussen Den Haag en Terheiden heeft Roy Verdonk in September 2012 de deuren van de Dutch Dance Academy in Oudenbosch geopend.

Hoe, wie en wanneer is Dutch Dance Academy begonnen

Onder de bezielende leiding van Roy Verdonk staat een team top instructeurs en instructrices wekelijks klaar om een grote diversiteit aan dansstijlen te verzorgen.
Met stijlen als Streetdance, NewLine/LineDance, West Coast Swing, Moves/Showdance, Salsa en Baboom! ® is er altijd wel een stijl die u of uw kind ligt. Natuurlijk is ook standaard Ballroom en Latin onderdeel van het programma. Voor de jongsten vanaf drie jaar is er op zaterdag tijd ingeruimd met kleuter-, peuterdans en Kids Dance/Showdance.

Wie is de instructeur en wat is zijn of haar verleden met Line Dance

De level 2 en 3 Line dance lessen worden door Roy Verdonk gegeven op maandag avond van 20:30 tot 22:30, en dinsdag ochtend van 10.15 tot 12.15. Op maandag is er daarnaast ook een level 1 groep van 20:30 tot 22:00 die door José Miguel Belloque Vane wordt verzorgd. Beide hebben het hoogste niveau behaald tijdens line dance wedstrijden, worden regelmatig gevraagd door binnen- en buitenland voor workshop en/of shows, en schrijven zelf actief dansen op verschillende soorten muziek.

Feestjes!

Eens in de zoveel tijd is er natuurlijk ook een dansavond waarop alle soorten muziek voorbij komen. Met Halloween (31 oktober 2016) is er weer een avond vol line dans en natuurlijk veel heel veel gezelligheid!
Voor de kerst is er ieder jaar een avond waar, naast line dance, ook andere stijlen voorbij komen EN er shows worden gegeven door het Roy Verdonk Dancers Showteam.
Hou gewoon de Facebook pagina of website van de dansschool in de gaten.

Dutch Dance Academy