Home » Nederlandse Line Dance Agenda » 33ste Country Weekend Oirschot

33ste Country Weekend Oirschot

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/08/2019 - 04/08/2019
Hele dag

Locatie
Markt Oirschot

Categorieën


Op zaterdag drie en zondag vier augustus 2019 wordt de Markt in Oirschot weer omgetoverd tot een groots western evenement voor jong en oud.

Zoals bij de 31ste heeft de organisatie gekozen voor een geheel nieuwe opzet en aankleding van dit gratis toegankelijke evenement. Zowel het podium als het festivalterrein zullen een heel ander aanblik krijgen dan voorgaande jaren, waarbij de dansvloer van 10 x 20 even groot zal blijven.

De aankleding van de podium wagens  krijgen weer een eigentijds western aanzicht. Dit nieuwe podium kreeg vorig jaar heel veel goede reacties vanuit het publiek.

 

Voor de Cowboy Kids

Een gedeelte van het festival terrein wordt speciaal ingericht voor de allerkleinsten onder ons met heuse cowboy spelletjes. Menig stoere cowboy papa zal zeker de verleiding niet kunnen weerstaan om hier aan deel te nemen. De ruimte vanaf het podium naar het kindvriendelijke spelletjes terrein zal worden aangekleed als een ware Western Town winkelstraat, met verschillende decors.

Grote namen op Country Weekend Oirschot


 

Zaterdag 3 augustus [aanvang 19:30 uur tot 00:30 uur]

 

The Cockroach Killer – spelen op zaterdag

The Cockroach Killers uit Beligë. Wat meteen opvalt, is een erg jonge bezetting. Het is fantastisch te horen hoe deze topmuzikanten een mix brengen van traditional country, good old rock & roll en modern country rock. Zij hebben ieder een verschillende muzikale opleiding en dat is een enorme verrijking voor de band. Zoals u weet of niet weet,traden Den Blues (keyboards) en Tinne (singer) gedurende 8 jaar op als duo.

Songs als These Boots, Rose Garden, Burning Love, Johnny Be Good, Somebody like you en I need never get old zullen u dan ook niet verbazen, maar misschien wel met verstomming slaan :-). Instrumenten als drums, keyboards, leadgitaar, slaggitaar, (double) bass, banjo, sax en accordeon zie je on stage.

http://www.thecockroachkillers.be

 

Adventure band – spelen op zaterdag

Adventure band staat garant voor kwaliteit en top entertainment en bied een breed en gevarieerd repertoire. Country,Rock,Boogiewoogie, Classics en golden-oldies. Ontstaan van de band is naar aanleiding van een idee van Henk Galestien, event manager van Hotel Indalopark , Santa Susanna (Barcelona) om met een nieuwe band een aantal optredens te verzorgen in het hotel heeft hij Pim Fuchs benaderd.


 

Zondag 4 augustus [aanvang 13:00 uur tot 19:00 uur]

Windfall  spelen op Zondag

Windfall werd in 1977 opgericht en draait al meer dan 40 jaar me in het country circuit.

Het repertoire bestaat uit oude country songs in een iets moderner jasje en songs van meer recente country artiesten als Reba McEntire Alan Jackson enz…De band voelt zich thuis op elk evenement groot of klein van opzet en is alleen tevreden over een optreden, als de bezoekers, dansers en luisteraars, een fijne avond gehad hebben. Vanwege het brede repertoire van moderne countrymuziek met af en toe een knipoog naar de 60er jaren is Windfall voor veel countryclubs en country linedancers een graag geziene gast in Nederland zowel als in Belgie

http://windfall.country-artists.nl/

 

Route 66 Country Band  spelen op Zondag

Route 66 Countryband is een sympathieke band uit Houthalen (B), die in 2015 hun 20 jarige bestaan heeft gevierd. Ze staan bekend om hun liefde voor goede country dansbare muziek, welke zeer gerespecteerd word door Country Linedancers uit Nederland en België

http://www.route66countryband.be/


DeeJay Henk van der Put   draait op Zaterdag en  Zondag

DeeJay Henk van der Put is een Deejay die graag gehoord word door vele country line dancers en wel bekend als Deejay Henk van The Black Longhorn Country Dancers uit Lieshout.


Elke dinsdag avond kunt u weer genieten van de fijne lesavonden in Lieshout en andere locaties. Henk draait in Oirschot in de pauzes tussen de artiesten.

http://www.blacklonghorn.nl/

Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: Western Experience 2020 - 25/01/2020 - 26/01/2020 - Hele dag