Home » Nederlandse Line Dance Agenda » Agenda handleiding

Agenda handleiding

De Nederlandse Line Dance agenda is in het vierde kwartaal van 2017 vernieuwd en open gesteld voor geregistreerde gebruikers. In dit artikel zullen we uitleg geven over de Nederlandse Line Dance agenda.

Zoeken in agenda

Bovenaan de agenda staat een zoekbalk waarin u uw zoekopdracht kunt typen. Om de zoekopdracht uit te laten voeren drukt u op ‘enter’ of op de groene zoekknop. Rechtsonder de groende zoekknop ziet u de zin “Uitgebreid zoeken” tonen. Wanneer u daarop klikt krijgt u meer opties zodat u nog gerichter kunt zoeken tussen de vele evenementen in de Nederlandse Line Dance agenda. Wilt u bijvoorbeeld in de regio van een grote plaats zoeken dan kiest u een plaats bij ‘Regio’. Wenst u alleen bepaalde type evenementen dan kiest u onder ‘Categorie’ voor bijvoorbeeld ‘Club evenementen’. Vergeet niet op de groene zoekknop te drukken nadat u een specifieke selectie gemaakt heeft!

Zoeken op de landkaart

In het menu ziet u onder ‘Agenda’ ook ‘Landkaart’ staan. Wanneer u daarop klikt krijgt u een landkaart met daarop allemaal locaties waar een evenement in de Nederlandse Line Dance agenda gepland staat. Zoom maar eens in door gebruik te maken rechts onderaan van de + of – knop, een alternatief is om de linkse ‘CTRL’ toets ingedrukt te houden en met uw muiswiel te scrollen.

Wanneer u in de landkaart op een marker klikt ziet u de naam, locatie en ‘events link’ in een tekstballon. Klik op de ‘events link’ om naar de locatiepagina te gaan en alle geplande evenementen van deze locatie in te zien. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld alle evenement locaties en de evenementen in uw regio snel vinden.

Categorieën

In het menu onder ‘Agenda’ ziet u ook ‘Categorieën’ staan. Wanneer u daarop geklikt heeft komt u op de pagina waar u een keuze kunt maken tussen de verschillende evenement type.

Locaties

In het menu onder ‘Agenda’ ziet u ook ‘Locaties’ staan. Op deze pagina treft u een lijst aan met alle locaties welke in de Nederlandse Line Dance agenda voorkomen. Klikt u op de naam van de locatie dan krijgt u meer informatie over deze locatie én alle geplande evenementen op deze locatie.

Tags

Tags zijn steekwoorden die gebruikt worden bij de evenementen. Op deze Tags/steekwoorden kunt u klikken waardoor u naar een overzicht van actuele evenementen gaat waarin dit steekwoord gebruikt is.

Zoek uw evenementen

We hopen dat u door deze beknopte handleiding voldoende informatie heeft gekregen om goed gebruik van de Nederlandse Line Dance agenda te maken. Het is nu aan u om de agenda goed te gaan gebruiken of zelfs te gaan vullen met uw Club evenementen of andere type evenementen. Veel succes en vragen of opmerkingen zijn altijd welkom!