Home » Nederlandse Line Dance Agenda » Country 2 Country Amsterdam

Country 2 Country Amsterdam

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/03/2019
17:30 - 22:30

Locatie
AFAS LIVE

Categorieën


Grammy-award winnaar en countryster Keith Urban komt in het kader van C2C: Country to Country op 4 maart 2019 naar AFAS Live in Amsterdam. Country to Country is het grootste countryfestival in Europa en vindt sinds 2013 plaats in o.a. de O2-arena in Londen. Door de groeiende countrymarkt in Europa breidt het festival zich in 2019 uit met edities in Amsterdam en Berlijn. Naast Keith Urban zijn ook Brett Eldredge en Drake White & The Big Fire onderdeel van de line-up in AFAS Live. De kaartverkoop start op 2 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

Country 2 Country

De Nederlandse versie van Country to Country bestaat uit twee podia in AFAS Live en de line-up wordt de komende tijd verder uitgebreid. Het belooft een avondvullend programma te worden met nationale en internationale countryacts en een feest voor de vele Nederlandse countryliefhebbers.

Ben jij er bij? Meld je dan aan voor het Facebookevent en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Klik hier voor het Facebookevent.

 

Aanvang

Let op: de aanvangstijd van het festival is 17.30 uur. Het complete tijdschema wordt op een later moment bekendgemaakt. 

 

Kaartverkoop

Let op: Koop je tickets alleen via Ticketmaster. Er zijn diverse websites (bijv. topticketshop, viagogo etc.) die tickets voor veel te hoge prijzen aanbieden, maar die geen enkele garantie geven op toegang tot de show.  De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 2 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

 

Ticketprijzen

Let op: het concert is seated, er zijn dus alleen zitplaatsen. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Golden Seats: € 82,90
Categorie 1: € 71,70
Categorie 2: € 66,10
Categorie 3: € 60,50
Rolstoelen: € 71,70

 

Keith Urban

De uit Nieuw-Zeeland afkomstige Keith Urban staat in Amerika bekend als een eersteklas songwriter, zanger, muzikant én gitarist. Met miljoenen verkochte albums en tientallen awards (o.a. vier Grammy’s en twaalf Country Music Awards) kan hij gerekend worden tot de grootste countrysterren ter wereld. Hij is de enige mannelijke countryster die twee keer een nummer 1-hit heeft gescoord in Amerika, Canada en Australië. Het is het eerste concert van Keith Urban op Nederlandse bodem.

 


 

Brett Eldredge

Country singer-songwriter Brett Eldredge staat sinds zijn debuutalbum uit 2013 in alle hitlijsten en is o.a. in het bezit van ‘het meest gedraaide countrynummer’ met ‘Beat of The Music’ uit 2014. Billboard Magazine schreef over Eldredge en zijn nummer ‘The Long Way’: “Hij is een koning in het schrijven van nummers die je hart doen smelten”. Eldredge tourt dit jaar door Amerika met zijn eerste compleet uitverkochte headline-tour waar hij louter positieve recensies voor krijgt, maar volgend jaar is dan eindelijk Europa aan de buurt!

Drake White & The Big Fire

Drake White brengt een mix van country, blues, funk en rock & roll en staat bekend om zijn knallende en energieke live shows. Samen met zijn band The Big Fire speelde hij in lokale bars waar hij ontdekt werd door zijn producer Jeremy Stover en hij tekende al snel een contract bij MCA Nashville. Ze gingen op tour met o.a. Little Big Town en de Zac Brown Band en stonden in oktober ’17 in de Melkweg (Amsterdam). Country-music.nl: “Het aftellen naar de volgende show kan beginnen, want één ding is zeker: Drake loves Amsterdam, and we love Drake.”

Country to Country

Country to Country is het grootste meerdaagse countrymuziek festival in Europa en heeft sinds de oprichting in 2013 tienduizenden bezoekers uit heel de wereld getrokken. Country to Country is een mix van grote countrysterren en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het festival begon in de O2-arena, maar werd al snel uitgebreid met edities in Dublin en Glasgow. O.a. grote acts als Carrie Underwood, Tim McGraw (en zijn vrouw Faith Hill), Brad Paisley, Luke Bryan, Lady Antebellum en Eric Church stonden reeds op het podium van C2C. In 2018 trok het festival meer dan 50.000 bezoekers.

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen en wordt met regelmaat bijgewerkt.

Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: Geen evenementen in deze categorie