Home » Nederlandse Line Dance Agenda » Country Festival Scheveningen AFGELAST!!!

Country Festival Scheveningen AFGELAST!!!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/07/2018 - 08/07/2018
12:00 - 19:00

Locatie
Boulevard Scheveningen

Categorieën


De werkzaamheden op de Boulevard hebben vertraging opgelopen (o.a. ivm het vinden van een bunker) en het is niet mogelijk om dit jaar dansvloeren en tenten te plaatsen.
Daarnaast zit ik door gezondheidsredenen voorlopig een aantal maanden in de ziektewet waardoor ik ook geen mogelijkheid heb om alternatieven te vinden.

Heel erg vervelend, ook al omdat wij vorig jaar met elkaar zo hard gewerkt hebben om het evenement toch door te laten gaan.

Laten we hopen dat de werkzaamheden vlot verlopen zodat wij volgend jaar weer kunnen genieten van het leukste festival van het jaar.

 Een van de grootste gratis Country Muziek Festivals van Nederland is het Country Festival Scheveningen. Deze vindt dit jaar op 7 en 8 juli 2018 plaats op het Kurhausplein en de Boulevard van Scheveningen. Op 2 podia en 3 dansvloeren spelen een aantal bands en draaien verschillende DJ’s moderne Country Rock en Blues, alsmede traditionele country uit Nashville. Dit jaar worden er weer duizenden linedansers verwacht op de speciale houten dansvloeren in de badplaats. 

Vrolijke sfeer 
Het Country Festival is door de jaren heen een publiektrekker gebleven. Met duizenden linedancers en muziekliefhebbers uit heel Nederland, maar ook vanuit het Duitsland, Frankrijk en België. De vrolijke sfeer maakt dit festival uniek. Zelfs bij regen blijft de zon voor de dansers schijnen. Men danst rustig door onder paraplu’s en plastic zeiltjes en dat onafgebroken negen uur lang. 

Programma 
Het Country Festival duurt op zaterdag 7 juli van 12.00 tot 20.00 uur. Op zondag 8 juli wordt er in verband met de zondagsrust om 13.00 uur begonnen en wordt er om ca. 19.00 uur gestopt. De toegang voor publiek is gratis.

Zaterdag 7 juli – 12 tot 20 uur
Zondag 8 juli – 13 tot 19 uur
 
 
Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: New Years Party ReWarD - 18/01/2020 - 20:00 - 23:50