Home » Nederlandse Line Dance Agenda » Country-line dansavond met de Terry White Band.

Country-line dansavond met de Terry White Band.

  • Rijsdijk 

Datum/Tijd
Date(s) - 11/11/2017
19:00 - 23:30

Locatie
De Plint Dordrecht

Categorieën


Country-line dansavond met de Terry White Band.

Country is weer hot en eindelijk is er waardering voor de steengoede artiesten en bands, die Nederland in dit genre rijk is. Met de Terry White Band komt een select gezelschap van muzikanten en zangeres Terry White, voor een muzikaal feest van formaat, naar “De Plint” in Dordrecht. Mooie klassiekers, heerlijke ballads, maar ook spetterende uptempo nummers wisselen elkaar af, in een veelzijdig topprogramma.

Het publiek wordt getrakteerd op bekende songs van o.a.: Billie Jo Spears, Brenda Lee, Carlene Carter, Emmylou Harris, Common Linnets, Danni Leigh, Merle Haggard, Dwight Yoakam, George Jones, George Strait, Heather Myles, James Intveld, Ricky Skaggs, Tammy Wynette, The Mavericks, en Wanda Jackson. Maar ook minder bekende juweeltjes brengen de toehoorders in vervoering. Natuurlijk ontbreken meezingers als “Dance the night away” niet! De muzikanten van de TWB hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en laten horen en zien, dat countrymuziek van alle tijden is! Met aansprekende arrangementen en ijzersterke solisten, is de Terry White Band een onmisbare voor de ware muziekliefhebber.

Met ervaren muzikanten uit verschillende bands is in 2010 de Terry White Band geformeerd. Terry White Band heeft een lekker in het gehoor liggend en dansbaar repertoire bestaand uit 50’s / 60’s Rock ’n Roll en Countrymuziek. Ondertussen heeft de band een mooie reputatie opgebouwd en is een graag geziene gast in binnen en buitenland. Met succesvolle optredens in o.a. Schotland, België, Duitsland en Spanje staat de band garant voor een geslaagd evenement.

Waar : de plint Dordrecht , De thuisbasis van de The Western Dansers
Datum : 11 november 2017
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop € 7.50
Aan de deur € 8.50

Eetcafe de plint zal op deze avond met aangepaste kaart werken

Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: Grote country dansavond met DJ Jens - 30/11/2019 - 19:30 - 23:30