Home » Nederlandse Line Dance Agenda » The Road To Bluebird Cafe – Nashville Night 2018

The Road To Bluebird Cafe – Nashville Night 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/10/2018
20:30 - 22:30

Locatie
Het Klavier

Categorieën


The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. 

Nashville Nighttour – Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Naast deze Country helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters). 

Nashville Nighttour

De muzikanten van ‘Nashville Night’ zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Rachel Kramer trad in maart 2018 nog op in het Bluebird Café en Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, komt zelfs speciaal voor de show naar Nederland! Samen brengen zij een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Telescope’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

 

Meer informatie vindt u hier!

ALGEMENE INFORMATIE
Producent: D.M.P Productions
Muzikanten: Jordyn Mallory (USA) (Zang), Rachel Kramer (Zang), Leon Priest (Piano), Bas van Wetten (gitaar), Marcel Fisser (Gitaar), Xander Buvelot (Bas), Micky Fisser (Drums) en Wim van de Vliert (Gitaar en Zang).
Regie-advies: Kees Meijer   
Titel: Nashville Night
Subtitel : The road to Bluebird café
Genre: Theaterconcert
Duur: 2X 50 Minuten
Pauze: ja
Website: www.nashvillenight.nl
 
Contactpersoon / Producent
Leon Priest
0622510598
leon.piano@home.nl
www.desperado-mp.nl 
 
Social Media:
Facebook: www.facebook.com/NashvilleNightDMP

TICKETS 

Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: Geen evenementen in deze categorie