Home » Nederlandse Line Dance Agenda » Starriders Country Festival

Starriders Country Festival

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/11/2017
11:00 - 16:00

Locatie
Het Klavier

Categorieën


Al 26 jaar verzorgt DMP het Starriders Country Festival, hét meest unieke benefiet evenement voor jong en oud. Naast de fantastische bandjes zijn er verschillende kraampjes met authentieke maar ook moderne Country- en Western- en Americana producten! Het evenement staat bekend om de kwaliteit van de artiesten en de verrassende shows! Een onvergetelijke dag met de beste artiesten op verschillende podia in een prachtig theater!

Twee Toppers op het Starriders country festival

Jody Pijper wordt geboren in het Zuid-Hollandse Ter Aar. Ze begint in 1972 haar zangcarrière in de Haagse muziek scene. Met Shocking Blue van Robbie van Leeuwen maakt ze haar eerste single, ‘Diane In Her Dreams’. Daarna neemt ze een cover op van een nummer van Dolly Parton, ‘Jolene’.
Jody gaat in 1982 solo als ‘Jody Miles’. Haar debuutalbum verschijnt ook in 1982. In 1985 verschijnt haar tweede soloplaat. Hierop komen haar kwaliteiten als rockzangeres in een Bonnie Raitt-achtige stijl goed naar voren.
Inmiddels heeft ze grote faam verworven als achtergrondzangeres. Als zodanig is ze op talloze Nederlandse producties te horen. Ook wordt ze veel gevraagd voor spotjes en commercials. Ze krijgt de bijnaam: ‘Koningin van de Koortjes’ Als koorexpert begint ze een soort uitzendbureau voor backing vocalisten, ‘Jody’s Vocal Agency.’ Ze werkt met haar eigen achtergrondkoor mee aan de jaarlijkse galashows van Lee Towers. Daaruit wordt haar groep ‘Jody’s Singers’ geboren, die zich met coverrepertoire op een breed publiek richt.
 
Rachel Kramer werd in 2001 bekend bij het grote publiek door het programma Starmaker, waarna ze deel uitmaakte van de groep K-otic die uit het programma voortkwam. Nadat de groep werd ontbonden, probeerde Kramer een solocarrière op te bouwen.
 
Kramer deed podiumervaring op als zangeres bij diverse livebandjes, waaronder Cash on Delivery – ter vervanging van Ilse DeLange – en de country- en coverband Runaway Train – met welke ze bijna twee jaar lang toerde met de show The Devil Went Down to Georgia. Daarnaast deed ze in 2000 auditie voor het programma Alles voor de Band voor een plaats in de band Follow That Dream
 

2017 

Ze is haar zelf aan het herontdekken en ondervind dat ze weer wil doen waar ze van houd, namelijk luister liedjes zingen met een ondertoon van country en americana. Bij DMP Productions (Leon Priest) zit ze dus op het goede adres. Hij zorgden er voor dat ze op 5 nov zal optreden op het bekende jaarlijkse Starriders Country Festival.
 

Smaakt dit naar meer?

Volg dan alles op www.desperado-mp.nl of koop hier je toegangskaarten http://eventix.nl/qs/se/3d117eb28af869703c4cb8b6f0029ed101bd36e0
Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: Western Experience 2020 - 25/01/2020 - 26/01/2020 - Hele dag