Home » Nederlandse Line Dance Agenda » Waylon – The World Can Wait

Waylon – The World Can Wait

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/06/2018
21:00 - 22:30

Locatie
Bibelot - Energiehuis

Categorieën


Waylon begint 2018 verwachtingsvol met de aankondiging live tour: The world can wait. Met het jaar waarin hij voor de tweede keer voor Nederland gaat deelnemen aan het songfestival, zou je denken dat de rest van de wereld juist niet kan wachten. Maar niets is minder waar. Waylon bedient eerst zijn eigen Nederlandse fans voordat hij afreist naar Portugal om heel Europa te gaan verrassen.

The World Can Wait

Waylon zal tijdens deze tour, die een aftrap is van misschien wel zijn meest bepalende jaar, het publiek onder andere een voorproefje geven van het langverwachte persoonlijke album met gelijknamige titel. Het album zal na het songfestival worden uitgebracht.

Waylon keert terug naar roots

The World Can Wait wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn muzikale roots, die geworteld zijn in zijn geliefde Nashville. Een album waarbij hij zijn grote helden van de country muziek eert, maar waarbij hij ook vooral zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving zal omarmen. En het wordt natuurlijk ook het album waarop de keuze van het songfestivallied 2018 zal staan, deze keuze zal op 10 maart bekend worden gemaakt.

“Er is voor mij geen ontsnappen aan. Iedere keer als ik mijn pen en gitaar op pak, zijn de eerste tonen toch altijd weer Country. Maar tegelijkertijd heeft mijn eigen ontwikkeling daar inmiddels een grote invloed op gehad.”

Weg van invloeden van buitenaf

De titel van de tour is vooral een verwijzing naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf.

“Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creëert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem persé moet delen. Net of het anders niet is gebeurd. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait.

2017, een gouden jaar

Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018. Zijn tour was binnen een dag uitverkocht en hij was de winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden.

“On tour ben je familie, dan wacht de wereld zowieso want alles speelt zich af onderweg
ergens naartoe en waar je arriveert is dan je thuis.”

Let op: uitsluitend vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen

Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: Geen evenementen in deze categorie