Home » Nederlandse Line Dance Agenda » Western Experience 2020

Western Experience 2020

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/01/2020 - 26/01/2020
Hele dag

Locatie
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Categorieën


Save the date! Wij zijn er trots op dat Europa’s grootste en gezelligste festival volgend jaar de 25e editie mag beleven. Het team van de Western Experience is trots dat we dit unieke allround evenement reeds een kwart eeuw hebben kunnen uitdragen. Zonder u was het niet gelukt!

Een festival met 100 shops, alle stromingen in de country, western, linedance en live-muziek van de beste bands en zangers van Nederland en omstreken. Daarnaast volop aandacht voor de unieke cultuur van de Native Americans Indians en de cowboys – hand in hand met leuke paardenshows en de spannende strijd om de WE Jackpot Trophy in 5 takken van Western Riding. 

Wij gaan er hard aan werken om deze editie tot een mooi festival en een bijzonder feest van te maken. De 25e keer op de 25e en 26e januari en we hopen dat u er ook weer bij bent!

Het thema Western komt overal terug

Tijdens de Western Experience ervaar je Western in vele facetten. Zo tref je onder andere: countrymuziek, Western riding, Indiaanse PowWow dansen, line dancing, American wheels (auto’s en trucks).

Western Markt

Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: Western Experience 2020 - 25/01/2020 - 26/01/2020 - Hele dag