Home » Nederlandse Line Dance Agenda » Western Terschelling

Western Terschelling

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/07/2018 - 08/07/2018
Hele dag

Locatie
Dorpskern West-Terschelling

Categorieën


Western Terschelling is een western weekend op Terschelling in het dorp West-Terschelling. Het volledige dorp is aangekleed in westernstijl.

Live country- en bluegrass muziek door ongeveer 8 verschillende bands overdag bij de vuurtoren en ‘s avonds in diverse horecagelegenheden, linedance en linedance workshops. (Voor het eerst dit jaar ook linedance workshops in Catalaanse stijl)

In het dorp zijn westernspellen zoals strobaalwerpen, spijker slaan en spijkerbroekhangen. Ook is er een kleine westernmarkt, zijn er oude ambachten zoals een hoefsmid, een paardenoptocht in stijl, westernfilms in het theater, huifkartochten door bos -en duin, hiawatha kanotochten en nog veel meer leuke activiteiten. Al deze activiteiten bepalen het beeld en zorgen voor een gezellige sfeer in het dorp.

Op het Groene strand worden er paardenactiviteiten georganiseerd, met als decor de zee en ondergaande zon.

Clinics Western & dressuur, barrelraceclinics en barrelraces, western-vs-dressuurshows, schriktraining, vliegend tapijt en stoelendans te paard/pony.

De entree bedraagt slechts €15,00 euro voor het gehele weekend! (in de voorverkoop € 11,00)

Reisinformatie: Het eiland is alleen bereikbaar per boot ? De auto kunt u in Harlingen parkeren op 1 van de vele langparkeerplaatsen. Eenmaal op Terschelling aangekomen kunt u een (electrische) fiets huren, een bus nemen (€2,50) of met de taxi naar uw verblijfplaatst. De auto meenemen naar het eiland kan eventueel ook. De tarieven voor de overtocht vind u op www.rederij-doeksen.nl

Komt u voor 1 dag? Het dorp is op 2 minuten lopen vanaf de aankomstplek van de boot!

Overnachten: Dat kan op Terschelling bijna overal. Van basic tot super luxe u heeft het voor het uitkiezen. Op onze website vind u een aantal tips!

Vragen? mail gerust naar westernterschelling@gmail.com

Het festival wordt georganiseerd door: Vereniging Aangenaam West in samenwerking met vele vrijwilligers en bedrijven.

Plaats in persoonlijke agenda: Apple iCal of 0
Volgende evenement in deze categorie: CME Live Linedance Party - 25/04/2020 - 13:00 - 23:55