Home » Gedeelde inhoud van websites

Gedeelde inhoud van websites

Mij is opgevallen dat op verschillende websites van Line Dance clubs agenda’s staan met informatie daarin van onder andere de agenda van de Nederlandse Line Dance Bond. Ik vraag me af waarom er zoveel moeite genomen wordt om agenda items van andere websites over te nemen. Dat kost ten slotte enorm veel tijd om te verwerken!

Waarom deze vraag?

Ik en enkele met mij besteden veel tijd aan het enthousiasmeren van de clubs om hun agenda’s in te sturen en deze te verwerken. Wij zijn de clubs die hun agenda insturen ook enorm dankbaar daarvoor. Daarnaast kost het ons net als u veel privé tijd om al deze gegevens te verwerken en op onze website te plaatsen. Al deze moeite doen we graag voor alle Line Dancers van Nederland. Club agenda’s met gedeelde inhoud van andere websites doen afbreuk aan de voortgang van onze agenda en van andere bronnen. Tenslotte haalt u bij al deze bronnen bezoekers weg. U begrijpt dat het aantal bezoekers verdeelt wordt over de verschillende aanbieders… dus….. hoe meer aanbieders (agenda’s) des te minder bezoekers per agenda!

Gedeelde agenda

Mogelijk heeft u eerder gelezen dat we de NLDB agenda aan iedereen als service aanbieden. Door het invoegen van een stukje ‘script’ krijgt u automatisch onze agenda op uw website zonder er verder iets voor te doen. Dat scheelt u tijd en ons bezoekers! Door onze agenda te delen zullen bezoekers voor de volledige agenda naar de bron geleid worden. U deelt alleen nog uw eigen clubagenda en/of overige informatie met ons en wij plaatsen dit in onze agenda die vervolgens automagisch ook op uw website getoond wordt. Daarnaast zal onze website in de nabije toekomst de mogelijkheid gaan bieden om uw evenement direct in onze agenda te kunnen plaatsen.
 
Het ‘script’ waarover gesproken wordt kan op verzoek gepersonaliseerd worden. U kunt het gepersonaliseerde script bij ons opvragen per mail. Op deze wijze zal u zonder inzet over een complete agenda op uw website beschikken. Kan het beter en makkelijker!?!
 
Tevens ter behoud van uw bron agenda’s verzoek ik alle Line Dance club website makers hier serieus over na te denken. Samen staan we sterk en krijgen we meer voor elkaar!
Natuurlijk kiest u voor samenwerking door middel van het agenda ‘script’.
 
Met vriendelijke groeten,
Marcel Vroon
 
P.S. dit geld niet alleen voor agenda’s maar voor alle informatie die van andere website ‘geleend’ wordt