Home » Gezelligheid troef in DE VIJF EIKEN

Gezelligheid troef in DE VIJF EIKEN

Zondag 24 februari jl. vond een maandelijkse dansmiddag plaats in Eetcafé Zalencentrum DE VIJF EIKEN aan de Oosterhoutseweg in RIJEN. De organisatie was in uitstekende handen bij Joke en John Mozes van de Flying Birds Country Dancers.

GROTE OPKOMST

Maar liefst 123 countrydancers uit de verre omtrek waren naar deze beregezellige bijeenkomst in DE VIJF EIKEN gekomen. Bij de entree werd iedereen hartelijk welkom geheten door de altijd vriendelijke John terwijl Joke, alias ‘The Flying Lady’, al druk bezig was om als DJ de tientallen reeds ingediende verzoekjes te rangschikken.

De dansvloer stroomde onmiddellijk vol toen Joke als eerste nummer ‘I close my eyes’ ten gehore bracht. De sfeer zat er meteen goed in Joke zorgde er voor dat de verzoekjes zo goed mogelijk werden afgewikkeld. Zowel beginners als gevorderden kwamen aan hun trekken.

OOK VOOR HET INWENDIGE VAN DE MENS WERD GEZORGD

Nadat iedereen gesetteld was begaf John zich onder de mensen en na een poosje verdween hij zo nu en dan ook in de keuken van DE VIJF EIKEN om er op toe te zien dat de door hem bestelde hapjes op tijd en goed klaargemaakt werden. Voor de 3 euro entree kon namelijk niet alleen prima gedanst worden, maar er werden ook lekkere hapjes geserveerd om het de gasten nóg meer naar de zin te maken.

FORGET YOU TROUBLES

Muziek: ‘Forget you troubles tonight’ van The Outlaws
Choreografie: JoJo-team (Joke Mozes & John Warnars)
32 Counts, 4 Wall, High Improver, 1 Restart
Een impressie van deze dans uit DE VIJF EIKEN

 

De stemming in de zaal bleef tot het laatst toe opperbest en nadat Joke en John uitvoerig bedankt waren voor deze bijzonder geslaagde dansmiddag, ging iedereen weer met een tevreden gevoel naar huis.

PROGRAMMA: