Home » Hank Tessa

Hank Tessa

Henny Velthuizen begon na een lange therapie in Amsterdam als countryzanger onder de naam Hank Tessa. Via een auto ongeluk en linedance kwam Henny op het podium. Dat was in december 1997 bij een plaatselijke linedance groep. Ontdekt en gesteund door Jany Szabo werden de eerste nummers van Elvis Presley en Billy Ray Cyrus ten gehore gebracht.

Vele talentenjachten heeft Henny op zijn naam gezet. Inmiddels heeft hij als entertainer de combinatie weten te vinden tussen show en linedance. De Western Experience in de Darling Market te Rijswijk is`1 van zijn hoogtepunten. Een jurylid schreef tijdens de SCPO in Oss: Het is aan Hank te horen en te zien dat het een hobby is. Hij leeft erin en weet de mensen daardoor goed te boeien. In 2002 werd er een cd opgenomen.

Repertoire

Het huidige repertoire van Henny bestaat uit de Nederlandstalig en country zoals nummers van diverse artiesten. Henny oogt verlegen maar kan met zang en presentatie uw avond op een voortreffelijke wijze verzorgen. Zelf heeft deze entertainer een installatie waar hij in een zaal van maximaal 100 man uit de voeten kan.

Wilt u informatie? Bel of mail even. Telefoonnummers en verdere gegevens kunt u vinden op zijn website. 

Ik hoop uw interesse geprikkeld te hebben en u te zien op 1 van uw evenementen. Tot spoedig!
Hank Tessa

Bezoek de website van Hank Tessa of zijn Facebookpagina