Home » Heidi and Gino

Heidi and Gino

Tags:

Heidi and GinoHeidi Gabrielle geboren onder de rook van Rotterdam en Gino uit het levenslustige Vlaanderen hebben elkaar in 2012 leren kennen tijdens een studio opname en zijn sinds dan niet meer van elkaars zijde geweken. Heidi and Gino hadden al een flinke dosis ervaring met live optredens, cd opnames, en zelfs een aantal TV opnames zowel solo als met bands.

Heidi and Gino

Na eerst druk te zijn geweest met het succes van anderen, met het componeren en maken van opnames in hun eigen studio, hebben zij het besluit genomen om samen de planken weer op te gaan als duo. Middels diverse optredens in het land en hun inspanningen op social media , o.a. Reverbnation, werden Heidi and Gino gespot door de organisatie van de Texas Sounds International Country Music Awards in Jefferson Texas en  genomineerd om aan dit festival deel te mogen nemen. Zij pakten hun kans en waagden de oversteek naar USA waar ze optraden In oa. Mississippi, Louisiana etc. en zelfs TV opnamen maakten in Nashville, de bakermat van de country. Verder succes kon dan ook niet uitblijven en zij wonnen de eerste prijs voor beste groep/duo in 2015. Na diverse songs in eigen beheer te hebben opgenomen is onlangs hun tweede album ‘On the road again” verschenen, dat ook tijdens de “Country Music Awards’ met veel enthousiasme is ontvangen.

Awards

Voor het tweede jaar op rij gaan Gino Devos en Heidi Gabrielle er met de eerste prijs vandoor tijdens de International Country Music Awards in Texas. Op het heilige grond, de bakermat van de country, kwamen ze als winnaars uit de bus, beoordeeld door een vakkundige jury. Voor de beste country ter wereld hoef je dus niet helemaal naar Nashville, Tennessee, maar een reisje naar Krimpen aan de Lek of Middelkerke volstaat.

Nederland

In oktober 2016 hebben Heidi and Gino met succes hun titel van 2015 verdedigd in Texas en vinden het nu tijd om ook Nederland en België kennis te laten maken met hun originele en innemende muziek.  Hun stijl laat zich het best definiëren als een mengeling van country en ballads maar ook een aantal aanstekelijke dance classics  gaan zij zeker niet uit de weg.

De officieële website kunt u HIER bezoeken.

 

Video’s