Home » Jaimy Taylor

Jaimy Taylor

Jaimy Taylor is een zangeres uit Nederland. Ze begon op haar derde levensjaar al met zingen. Doordat haar beide ouders ook zingen is Jaimy van kinds af aan elk moment van de dag omgeven door muziek. Jaimy’s eerste publieke optreden was op tijdens haar laatste jaar van de basisschool, het publiek vond het geweldig en Jaimy besloot dat ze dit vaker wilde gaan doen. Een overstap naar een zelfstandige carrière was toen nog maar een kleine stap.

Jaimy Taylor combineert in 2017 en 2018 het zingen met haar HBO opleiding Logopedie aan Fontys Hogescholen. Dat levert een druk leven op, maar wel een leven waar ze veel plezier uit haalt. Met haar opleiding gaat het goed, dat is uiteraard een belangrijke voorwaarde.

Jaimy Taylor On Stage

In Duitsland heeft Jaimy Taylor een mooi visitekaartje achtergelaten. Ze trad op bij ‘the Highway Woman’ en ‘Awesome Cowboyshow’ en tijdens het Westernwald Country Festival. Daar heeft ze heel wat harten gestolen. Omdat er in Duitsland veel vraag was naar een cd van Jaimy is ze een EP aan het maken met covers van mooie Countrynummers. 

Jaimy heeft opgetreden bij gerenommeerde evenementen als de ‘Western Experience’ in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, het grootste country evenement van Europa. Ze is in 2018 voor de 3e keer is uitgenodigd door ‘Western Experience’. Jaimy Taylor streeft ernaar om op dit evenement haar eerste EP te kunnen verkopen.

Ze trad tevens op bij de DCMA Young Talent Night en ze staat op de DCMA CD 2016 met het nummer From This Moment – Shania Twain, op de Tong Tong Fair in Den Haag en buiten de Benelux op bij de Highway Women & Awesome Cowboys en de Eva East & Friends Show tijdens het Westernwald Country Festival in Duitsland. Inmiddels geniet Jaimy niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland en België een groeiende bekendheid.

Repertoire

Het repertoire van Jaimy bevinden zich in een breed scala van muzikale stijlen, maar country (zoals Carrie Underwood, Eagles, muziek uit de serie Nashville) blijft haar favoriete stijl. Jaimy zing naast Engelstalig ook Nederlandse en Spaanstalige nummers. Naast de Country & Western scene zingt Jaimy ook op andere evenementen zoals Pasar Malams, Indische evenementen en op popconcerten.

Toekomst

In 2017 is Jaimy nog 19 lente’s jong, ze wil na haar HBO studie logopedie wanneer ze inmiddels 21 jaar is geworden naar Nashville Amerika om te kijken of ze daar ook een mooi visitekaartje kan achterlaten.  Dan zou haar droom werkelijkheid worden! 

Jaimy Taylor is solo te boeken of (indien gewenst) met een goede countryband of popband.

Info and/or bookings:  Mona Engelman-van der Meulen monaenronald@hotmail.com