Home » Jordyn Mallory

Jordyn Mallory

Jordyn Mallory werd geboren op 4 april 1992 in het kleine stadje Okolona, ​​Mississippi. Hoewel Jordyn nu de overstap naar Nashville, Tennessee heeft gemaakt, kun je vanaf haar historische Natchez-spoor haar huis in Mississippi bijna zien. Slechts vijf jaar oud was Jordyn toen ze haar eerste solo in een kerstspel had. Daarna begon ze te zingen in de kerk, talentenjachten, festivals en beurzen.

Jordyn herinnert zich de dag dat ze haar eerste lied schreef. Haar moeder was vertrokken om naar de supermarkt te gaan en tegen de tijd dat ze thuiskwam, was Jordyn klaar om het voor haar te zingen. Missy, haar moeder, vond het grappig en lachte, ze had nooit gedacht dat het zou leiden tot wat Jordyn hoopte te doen voor de rest van haar leven. Dat ene lied leidde tot veel, veel meer. Ze heeft uiteindelijk haar gitaar gepakt en beschouwt het nu als haar hoofdinstrument en daarnaast haar piano.

Biografie Jordyn

Toen Jordyn op de middelbare school een ongeduldige eerstejaarsstudent was, presenteerde ze een plan aan haar ouders om een ​​jaar eerder af te studeren. Ze volgde tijdens het schooljaar extra lessen en studeerde in 2009 af met een speciale onderscheiding. Jordyn heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer. Je kunt haar ook zoeken in de videoclip van Jason Aldean voor zijn hit “Dirt Road Anthem”. In 2010 won Jordyn een Myspace-wedstrijd als gastlid op Simon Fullers ‘If I Can Dream’-show die op Hulu.com werd uitgezonden en vervolgens auditie deed voor American Idol seizoen 11 en op de nationale televisie werd vertoond met 3 x YES van Steven Tyler, Randy Jackson en Jennifer Lopez gaan naar Hollywood.

Later schreef Jordyn een lied met Kip Moore en Dan Couch dat Kip zong met Jewel in het beroemde Ryman Auditorium in Nashville en het lied werd onlangs uitgebracht op zijn “The Underground” EP. Ze heeft meedogenloos gewerkt aan het schrijven van geweldige nummers en heeft de gelegenheid gehad om te schrijven en met enkele van de beste topschrijvers van Nashville te werken. Ze is blij dat ze regelmatig optreedt voor de Song Suffragettes van NSAI en geniet ook van vrijwilligerswerk voor Musician’s On Call.

Je kunt haar video-tutorial voor de Tyme Curling Iron op Facebook vinden (nu met meer dan 70 miljoen views) en ze zal het gezicht worden van de Tyme Iron-commercial die op de nationale televisie verschijnt. Vorig jaar bracht Jordyn haar zelfgeschreven EP op iTunes uit en Spotify en CMT brachten haar videoclip in première in hun Artist Discovery-campagne. Ze debuteerde als de nummer één trending artist via CMT.com en de video is meer dan 300.000 keer bekeken.

Jordyn tourt door Nederland

Nu in 2018 komt ze naar Nederland en zal ze optreden in de theater show NASHVILLE NIGHT. In de maanden september oktober en november zal ze in ruim 20 theaters te zien zijn. Hou dus onze agenda en de website www.desperado-mp.nl in de gaten.

Kom genieten van dit geweldige talent uit NASHVILLE TENNESSEE.

Jordyn op Youtube

 

Je kunt haar video-tutorial voor de Tyme Curling Iron op Facebook vinden (nu met meer dan 70 miljoen views) ze zal het gezicht worden van de Tyme Iron-commercial die later dit jaar op de nationale televisie verschijnt.

Vorig jaar bracht Jordyn haar zelfgeschreven EP op iTunes en Spotify uit. CMT bracht haar videoclip in première in hun Artist Discovery-campagne. Ze debuteerde als de nummer één trending artist via CMT.com en de video is meer dan 300.000 keer bekeken.

 

Boekingen:

D.M.P

www.desperado-mp.nl

06-22510598

E Mail leon.piano@home.nl