Home » Keep It Country Night in Herkenbosch

Keep It Country Night in Herkenbosch

Zaterdag 24 maart 2018: op naar Herkenbosch voor de 3e editie van de Keep It Country Night, een evenement georganiseerd door Jan en Kitty Thomassen. Bij aankomst aldaar bleek de locatie Café Restaurant Rijstal Venhof, dezelfde te zijn als die waar we zo’n 15 jaar geleden óók jaarlijks naar een festival gingen dus…. een goed begin.

Het evenement werd om 15.00 uur geopend met een welkomstwoord voor de aanwezigen en…..we hebben ons welkom gevoeld: een prachtig weekend met puur country muziek en een ontspannen, bijna familiaire sfeer. Kortom: een warm bad.

Keep It Country Night

De presentatie was in handen van André van Overhagen in samenwerking met Kitty Thomassen die het Duitse gedeelte voor haar rekening nam. De meewerkende artiesten waren Gerard Bierman, Pam M Jones, Patrick Koers, Marco Hemelrijk, Robert Lottmann en duo Country Rooz, stuk voor stuk muzikanten met de country muziek in het hart. Het geluid werd verzorgd door Robbie Masters die zo af en toe een duetje zong met diverse artiesten, wat een extra tintje gaf aan de uitvoering. André van Overhagen had natúúrlijk zijn mondharmonica mee en bezorgde het publiek een aantal malen kippenvel door de sprankelende tonen uit het kleine instrument.

Gedanst hebben we af en toe maar, we hebben vóóral geluisterd en genoten van de muziek. Om 24.00 uur was deze heerlijke dag ten einde echter, het weekend was nog niet voorbij: zondagochtend om 9.00 uur stond een heerlijk ontbijtbuffet op ons te wachten en…..we werden opnieuw verrast, nu met een akoestisch optreden van Robbie en Robbert. Heerlijk om in zo’n ontspannen sfeer de dag te beginnen.

Een diepe buiging voor Jan en Kitty die dit evenement subliem hebben georganiseerd, dank hiervoor. Ook een oprecht dankjewel aan alle vrijwilligers die hebben meegewerkt om alles op rolletjes te laten lopen; dankjewel aan de eigenaars van Rijstal Venhof voor de gastvrijheid en natuurlijk dank aan alle meewerkende artiesten.

Op zaterdag 24 november van dit jaar zal de 4e editie plaatsvinden onder de naam Keep It Country Day & Night. De aftrap is dan om 14.00 uur en het eindschot wordt gelost om 24.00 uur. U kunt alvast reserveren want…..vol=vol. Ik hoop er zéker bij te zijn en misschien…. kom ik u wel tegen.

Voor nu zeg ik…..groetjes en tot de volgende.