Home » Line Dance op TV bij SBS6

Line Dance op TV bij SBS6

Line Dance op TV bij SBS6

Line Dance is een geweldige hobby en voor sommigen zelfs een levensstijl. Om de leuke Line Dance sport goed in de schijnwerpers te zetten komt Line Dance op TV bij SBS6. Een medewerker van Masmedia, producent van het programma Thuis op zondag heeft daarom contact opgenomen met de Nederlandse Line Dance Bond met het volgende verzoek.


 

Voor het televisie programma Thuis op zondag zijn we opzoek naar leuke, enthousiaste en gezellige families met een leuke hobby. Line Dance is zo’n leuke hobby vinden wij. We zouden graag een gezin (groep) willen volgen die aan deze sport doet.

SBS6 Thuis op zondag

Line Dance op TV bij SBS6Thuis op zondag is hét nieuwe zondagmiddag programma van SBS6.  De presentatie is in handen van nieuwbakken duo Kim- Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg. Zij worden bijgestaan door de huis-kok die wekelijks de heerlijkste gerechten bereidt waarvan de recepten uiteraard online te vinden zijn.

In een gezellige setting  schuiven diverse bekende Nederlanders aan die praten over wat hen op dat moment bezighoudt. Ook is er ruimte voor een make-over en kijken we wat Nederlandse gezinnen op zondag bezighoudt. Naast de belevenissen van verschillende BN’ers, is er in thuis op zondag aandacht voor onbekende Nederlanders met een bijzonder verhaal.

Vanaf 20 september is Thuis op zondag wekelijks live te zien tussen 17:00 tot 18:30 bij SBS6!

Ik wil me aanmelden

Voor dit programma zoeken we een (relatief) jong en actief gezin of groep die met Line Dance opstaan en naar bed gaan, mogelijk zelfs in gepaste kledij door het leven gaan en in stijl wonen. Bent u een actief Line Dancer die ook de Catalaanse Line Dance stijl beoefent dan heeft u een streepje voor! Denkt u hieraan te voldoen en wilt u uw passie met Nederland delen? Stuur dan een mail naar Nicky Wildschut.

In uw aanmeldingsmail dient u goed omschreven te hebben waarom u denkt de ideale Line Dancer te zijn voor het programma. Vermeld in uw mail uw naam, gezin of groep samenstelling, hoe u woont en u zich kleed. Als bijlage bij de mail graag enkele foto’s van uw woning en kledij om uw verhaal te ondersteunen. Een kort verhaal hoe u doorgaans de week door komt met Line Dance kan ons een goed beeld geven van uw leven en passie.

Nicky Wildschut
E: nicky.wildschut@masmedia.tv