Home » Line Dance Wil Kramer & Friends

Line Dance Wil Kramer & Friends

 

Line Dance Wil KramerVereniging Line Dance Wil Kramer & Friends  is in Hoevelaken gestart op 6 oktober 1999. Ik dans vanaf oktober 1989 eerst 10 jaar in Hilversum bij Wim Groen daarna in Hoevelaken. Ik geef les aan 35 dansers met veel plezier, ze kunnen meerdere keren per week komen dansen. Ons 15 jarig bestaan hebben wij samen met CHF  gevierd in Partycentrum De Haen in Hoevelaken. Om de 2 maanden organiseer ik een “Family Day”/vrije dansavond  in onze locatie.
 
Groetjes,
Wil Kramer
 

 

De clubs die in de schijnwerpers staan vertellen over hun verleden tot heden met mogelijk leuke opmerkelijke gebeurtenissen uit het verleden.

Hierbij daag ik u uit om ook over uw club een leuk artikel te schrijven. U zult zich afvragen “wat kan ik vertellen dan?”.  Dat is niet zo moeilijk als je er even voor gaat zitten. Ik zal een aantal punten benoemen en dan komt het verhaal vanzelf.

  • Hoe, wie en wanneer is de club begonnen
  • Wie is de instructeur en wat is zijn of haar verleden met Line Dance
  • Hoeveel mensen zitten er ongeveer op uw club
  • Zijn er leuke of opvallende dingen gebeurd in het verleden?
  • Optreden van een bekende artiest, speciale aangelegenheden zoals trouwerijen enzovoorts lachwekkende situaties die zich voor gedaan hebben, noem het maar op!
  • Heeft uw club een periodieke vrije dansavond? Maak dit dan ter promotie bekend
  • Alle overige onderwerpen gerelateerd aan uw club of Line Dance zijn ook welkom  

Ik hoop dat u dit ook een leuk idee vindt en genoeg motivatie zult hebben om een leuk stukje te schrijven en mogelijk afbeeldingen ter illustratie bij te voegen. De website van de Nederlandse Line Dance Bond zal uw artikel prominent en zo spoedig mogelijk plaatsen. Stuur uw verhaal per mail op naar de NLDB.  

Groetjes, Marcel Vroon NLDB