Home » Linedance is internationaal

Linedance is internationaal

Linedance is internationaal een populaire danssport. Dat Line Dance van oorsprong uit de Verenigde Staten van Amerika komt weet bijna iedereen wel maar laten we niet vergeten dat de emigranten van toen van over de hele wereld kwamen om zich daar te vestigen. Het is dan ook niet zo raar dat Line Dance populair is in vele landen. De populariteit neemt alleen maar toe en zorgt voor een verbondenheid tussen verschillende landen. Zo is het goed mogelijk dat u ook mensen kent die voor een aantal weken naar Spanje op vakantie gaan en in Benidorm of elders Line Dance evenementen bezoeken.

De organisatie van Linedance International heeft daar vele jaren ervaring mee en hebben onlangs contact met mij opgenomen en zich voorgesteld. De heer Manfred van de organisatie komt oorspronkelijk uit Nederland en ontvangt al vele jaren zijn Nederlandse gasten bij de evenementen.

Omdat u dit mogelijk als een welkome vakantie ziet, geef ik Linedance International hierbij de mogelijkheid om zich aan u voor te stellen.  Zij organiseren vele evenementen met grote namen zoals hieronder te lezen is.

 


 

LINEDANCE IS INTERNATIONAAL

Mogen wij ons even voorstellen : LINEDANCE INTERNATIONAL

Linedance-International is een familie bedrijf dat linedance evenementen organiseert met als thuishaven Benidorm Spanje.

Wij hebben al diversen evenementen georganiseerd met niemand minder dan Alison & Peter, Willie Brown, Rob Fowler, Daniel Whittaker, Ria Vos en Craig Bennet.

Met linedance-International bent u altijd van succes verzekerd , wij maken alleen gebruik van de beste hotels en kwaliteit is onze service met een persoonlijk tintje. Onze evenementen zijn over het algemeen altijd uitverkocht met zelfs mensen op de wachtlijst.

Voor 2015 zijn we op 19 en 20 September in De Rijp (Hotel de Rijper Eilanden) met niemand minder dan Rob Fowler. In oktober weer een groot feest in Benidorm met Willie Brown en Rob Fowler en vervolgens nog in november in Duitsland bij Stuttgart (uitverkocht).

Ook voor 2016 hebben we weer een aantal knalfeesten op het programma staan in Nederland, Engeland, Duitsland en Spanje. Voor deze evenementen zijn ook weer grote namen geboekt zoals, Neville and Julie, Ria Vos, Karl Harry Winson, Esmeralda van de Pol, Daniel Whittaker, Wil Bos, Laura Sway, Michelle Risley en nog vele anderen. Uiteraard hebben we ook live optredens op onze evenementen met onder andere Richard Palmer, Natalie Thurlow en Calico.

Alle informatie kunt u vinden op onze website of via mail opvragen.

 

Dan Nog even iets over ons

Julie Lockton is al sinds 1996 een actieve linedancer en is onze event directrice met al een aantal succesvolle events op haar naam. Af en toe geeft ze ook wel eens lessen en begeleid ze vrije dans avonden. Ze heeft dit jaar met haar beginner dans ´´My Guy´´ de crystal boot gewonnen op de 19e Crystal Boot Award in Blackpool. Ook heeft ze een aantal dansen geschreven met Ria , Craig, Laura en nog een aantal ander choreografen. Op het moment staat ze in de top 5 van Linedancer Magazine met haar absoluut beginner dans  ´´ Isn´t she lovely´´ , in de top 15 met haar beginner dans  ´´ The Sweetest song ´´ en  in de top 20 met haar improver dans ´´ Leighann loves to dance ´´. Julie is Engelse komt uit Londen en heeft een zoon.

Manfred Broy de partner van Julie komt uit Hoensbroek Limburg, danst ook af en toe een dansje mee maar houdt zich vooral bezig met D.J. werkzaamheden op de evenementen. Uiteraard weet hij ook alle ins en outs van het bedrijf en kan al uw vragen beantwoorden in vloeiend Nederlands, Duits, Engels en Spaans. Manfred is Nederlander komt uit Hoensbroek en heeft 2 dochters.

Indien u geinteresseerd bent in het event met Rob Fowler in de Rijp komende September of in een van onze andere evenementen neem gerust een kijkje op onze website of stuur ons een mail :

www.linedance-International.com     Email : contact@linedance-international.com

Of op onze facebook groep met meer dan 3000 leden : Linedance International

We hopen u snel eens te ontmoeten op een van onze evenementen.

 
Regards,
Julie & Manfred
 
Linedance-International
0034-661 936 420
03530 La Nucia  –  Alicante Spain
 

Deze diashow vereist JavaScript.