Home » Linedanceclub The Sandboots bestaat 15 jaar

Linedanceclub The Sandboots bestaat 15 jaar

Dat de belangstelling voor het country linedance achteruit zou gaan is in Ter Aar niet te merken. Elke woensdagavond is het in Partycentrum Aardam een drukte van jewelste. Het is de dansavond van de country linedance club The Sandboots en daar worden de nieuwste dansen uitgelest. Daarnaast is er voldoende ruimte voor de verzoekjes van de leden, zodat iedereen de dansen kan doen die hij of zij het leukst vindt.

Behalve een leuke dansavond is het voor velen inmiddels ook gewoon een gezellig avondje uit. Iedereen voelt zich al jaren thuis bij deze club, zelfs de partners van de leden zijn bij diverse gelegenheden hartelijk welkom. Ook nieuwe leden die instromen worden hartelijk ontvangen en direct opgenomen in de groep. Niemand blijft bij deze groep een eenling! Soms vallen er leden af door ziekte, maar deze komen af en toe toch nog even een avondje langs om weer even van de gezelligheid te genieten.

 

The Sandboots

Linedance club The Sandboots bestaan in januari vijftien jaar en dat is groots gevierd met live muziek door country band Windfall voor de leden en hun partners. In deze vijftien jaar is de club uitgegroeid van zestien leden bij de start tot ruim vijftig leden nu. Als men vraagt hoe het komt dat overal in het land linedance clubs te kampen hebben met een terugloop van leden en dat The Sandboots nog steeds dit aantal leden als vaste kern hebben? Het antwoord wordt door de leden zelf gegeven: “Het is er knots gezellig, we hebben een goede leiding die ook nog leuke activiteiten organiseert voor de leden, zoals een nieuwjaarsborrel op de eerste lesavond in januari, regelmatig een gezellig country weekend met elkaar, vrije dansmiddagen en aansluitend met elkaar uit eten. Extra aandacht o.a. bij sinterklaas, kerst of ander feest. En dat maakt dat je je thuis voelt bij deze club.”

 

Nieuwsgierig?

Mocht dit artikel je nieuwsgierig hebben gemaakt, en wil je de sfeer zelf ervaren, schroom niet en kom gewoon een keer kijken (of meedansen) op een woensdagavond in Partycentrum Aardam, Kerkweg 18 in Ter Aar, waar je vanaf 19.30 uur van harte welkom bent. Bel voor voor meer info 06-13510890 of kijk op Facebook.

Geschreven door Annie van den Heuvel