Home » Mark Lavender

Mark Lavender

Tags:

Mark Lavender is een Haagse singer/songwriter die met veel plezier en enthousiasme door heel Nederland optreedt. Hij is een veel gevraagde gast op festivals en happenings als bijvoorbeeld Pasar Malams en braderieën. Hij heeft al menige bedrijf of thema-avond met zijn aanwezigheid opgeluisterd. Mark Lavender heeft inmiddels een flink aantal CD’s en DVD’s op zijn naam staan.

Zijn uitgebreide repertoire bestaat uit bekende songs van artiesten als Neil Diamond, Cliff Richard, Elvis Presley, Alan Jackson en George Strait. Met “evergreens” uit de jaren zestig en zeventig, Country & Western, Linedance, Rock & Roll. Met steeds bekender wordende eigen composities onderscheid Mark Lavender zich van zijn vele collega’s en heeft hij een geheel eigen stijl weten te creëren.

Internationaal

Begin jaren 90 vormde Mark samen met zijn eveneens zingende zus Caroline het duo “Lavender Blue”. Vele bekende artiesten en muzikanten hebben met Mark samengewerkt tijdens studio opnames en optredens. De Griekse componist Nikos Ignatiadis (synthesizer, keyboard, piano), de Canadese Country formatie “South Mountain” met o.a. Steve Piticco (guitar) en Don Reed (fiddle), de Belgische musicus Martin de Heack, Cor Verhaegh (steel guitar), Jack Verburgt, Hennie Korsten e.a. Het is duidelijk dat Mark’s carrière zich voorspoedig ontwikkeld. Dat de gunstige mond-tot-mond reclame hem hierbij een handje helpt is in dit verband een prettig gegeven en dit zorgt er mede voor dat zijn naam een steeds bekendere klank krijgt.

Website van Mark Lavender