Home » Met spoed gezocht Superkids!

Met spoed gezocht Superkids!

Superkids 2016

 

Beste Line Dancers,

Wij zijn momenteel op zoek naar nieuw supertalent voor het tweede seizoen van het RTL4-programma Superkids. We zitten in het allerlaatste stadium van onze castingperiode en we zijn nu nog op zoek naar kinderen met een talent waar je niet zo 1, 2, 3 aan zou denken. Zo kwamen we uit bij de Nederlandse Line Dance Bond en hoopten we dat het talent dat we zoeken bij u rondloopt!

Vorig jaar hebben we een succesvol eerste seizoen gehad. We hadden zo’n 1.500.000 kijkers op RTL4. Zoë Greten (13), leerlinge van het Koninklijke Conservatorium Den Haag, was de indrukwekkende winnares van Superkids 1. Zij won de studiebeurs van 25.000 euro. Het is niet zo zeer een strijd maar we willen de kinderen vooral een podium bieden om hun talent te etaleren.

In april en mei 2016 zijn de opnames van de 7 afleveringen die we gaan maken. Vanaf 2 september zal de eerste aflevering te zien zijn, om 20.30 uur op RTL4. De presentatie van het programma is in handen van Johnny de Mol en Wendy van Dijk.

Talpa heeft ervaring in het maken van programma’s voor kinderen en weet daardoor al aardig waar we rekening mee moeten houden en waar we aan moeten denken. We merken dat, doordat er heel talentvolle kinderen meedoen, er al veel getraind, geoefend en gestudeerd wordt. Hoe we dat kunnen combineren, moeten we goed overleggen en bespreken. Met de ouders en ook met de betreffende docent en coaches.

Ik ben heel erg benieuwd of er geïnteresseerden zijn. Wij komen in dat geval zo snel als mogelijk met hen in contact en ontvangen we graag een filmpje waarin ze dansend te zien zijn.

De castingperiode loopt op zijn eind en hoewel het allemaal wat kort dag is hoop ik dat we voor het eind van de week (14 februari 2016) van jullie kunnen horen, onze excuses hiervoor. Ik hoor het graag! Dank!

Hartelijke groet,

TalpaSarah Kenninck
Talpa Producties
035 5333 283
skenninck@talpa.tv