Home » Nashville Night – The road to Bluebird Café

Nashville Night – The road to Bluebird Café

De Nashville Night tour is in volle gang in de Nederlandse theaters. Dit willen wij graag onder de aandacht brengen van liefhebbers van Country- en America songs.

The road to Bluebird Café

The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’.

Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Naast deze Country Helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters).

 

Nashville Night 

De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van Nashville Night: https://www.facebook.com/NashvilleNightDMP/

Muzikanten: Lesley van der Aa (Zang), Michèle van der Aa (Zang), Leon Priest (Piano), Marcel Fisser (Gitaar), Eric Coenen (Bas), Arthur Lijten (Drums) en Wim van de Vliert (Gitaar en Zang).
Gastartiesten (verschilt per speeldata): Rachel Kramer (o.a. bekend van K-otic) en Chris Hordijk (o.a. bekend van The Voice of Holland).