Home » NLDB internationaal bekend

NLDB internationaal bekend

De activiteiten van de Nederlandse Line Dance Bond valt ook internationaal op. Dat de NLDB internationaal bekend wordt blijkt uit de mond-tot-mond reclame die ertoe geleid heeft dat Manfred J. Broy onlangs contact met mij opgenomen heeft. Manfred en zijn vrouw Julie Lockton zijn de drijvende krachten achter Line Dance International waar ik kort geleden over geschreven heb. Julie Lockton heeft een aantal succes behaald zoals winnaar van “The Crystal Boot Award” te Blackpool – Engeland. Zij staat ook bekend als choreograaf met verschillende bekende dansen die onder andere te vinden zijn op de website van Linedancer Magazine. 

NLDB internationaal bekend

Linedance-International is een familie bedrijf dat linedance evenementen organiseert met als thuishaven Benidorm Spanje. Zij hebben al diversen evenementen georganiseerd met niemand minder dan Alison & Peter, Willie Brown, Rob Fowler, Daniel Whittaker, Ria Vos en Craig Bennet. Deze workshops en bijeenkomsten zijn een groot succes blijkt wanneer ik daarover rondvraag. In mijn persoonlijke kringen zijn Line Dancers die jaarlijks naar Benidorm gaan om daar een leuke vakantie te houden met de gezellige bijeenkomsten van Line Dance International.

Op de website van Line Dance International hebben Manfred en Julie een artikel aan de NLDB besteed en daar ben ik natuurlijk trots op. Lees hier het artikel (klik op afbeelding).

Linedance International

 

Country and Western World Federation

Marthy van de CWWF heeft enige dagen geleden een peiling gehouden onder het Nederlandse Facebook volk. De CWWF wil volgend jaar Heather Myles naar Nederland brengen voor een optreden en zij zijn benieuwd hoe groot de animo daarvoor is. Onderstaand bericht heeft hij enige dagen geleden op Facebook gezet:

Mededeling van Marthy McGray:

Beste country liefhebbers,

Ik heb groen licht gekregen om volgende mededeling te doen.

Marshal Nederland van CWWF en mezelf waren aan het kijken om volgend jaar in Nederland een top artieste uit Amerika te laten overkomen voor een prachtig country festival te organiseren.

Bij deze zijn de onderhandelingen afgerond en kunnen we “Heather Myles” boeken voor een festival in Nederland. Dit zou doorgaan in Februari 2016. 

Aan de hand van de reacties hierop, en de interesse van de country liefhebbers hier in België en Nederland, kunnen we overgaan tot het kiezen van een locatie… Er zijn meerdere opties.

Dus, Heather Myles komt naar Nederland, alleen de datum en de locatie moeten we nog doorgeven, waar we naar uit kijken van de reacties en de interesses van jullie.

Gelieve dit zo snel mogelijk te doen, want wij moeten ook nog alles regelen.

Ik dank jullie daarvoor.

Marthy

 

Hou de NLDB in de gaten voor meer informatie!