NLDB zoekt vrijwilligers
Home » NLDB zoekt vrijwilligers

NLDB zoekt vrijwilligers

De Nederlandse Line Dance Bond afgekort NLDB zoekt vrijwilligers. De enorme belangstelling die de website en Facebook pagina’s van de NLDB krijgt is een kroon op het werk. De bezoekers zijn blij met de informatie over Line Dance clubs en dansgelegenheden en dat wil ik zo houden. Om de agenda gevuld en actueel te houden en ALLE Line Dance clubs van Nederland vermeld te krijgen geeft dat veel werk voor een enkel persoon. Deze twee taken zijn de belangrijkste bezigheid als informatie punt voor Line dansend Nederland en ter promotie van Line Dance.

NLDB zoekt vrijwilligers

Omdat ik vanuit mijn woonplaats een beperkt actieradius heb zoek ik naar vrijwilligers die een goed sociale band hebben in de Line Dance community in hun regio of provincie. Er wordt niet veel van u verwacht. Aangezien we maar twee hoofdactiviteiten hebben is dit zijdelings naast uw eigen activiteiten uit te voeren. 

  1. Breng alle Line Dance clubs in kaart door naam, adres, contactgegevens en weblink te noteren
  2. Verzamel alle informatie over vrije Line Dance mogelijkheden in uw regio/provincie. Hierbij kunnen goede contacten binnen uw regio/provincie een belangrijke rol spelen
  3. Schrijf periodiek een artikel over een evenement of andere gelegenheid uit uw regio/provincie
  4. Stuur de informatie per mail op naar de NLDB of voeg deze op termijn zelf toe in ons CMS systeem

Wat zit er voor u in als NLDB vertegenwoordiger?

 

poppetje32In eerste instantie veel lof en aanzien vanuit de Line Dance wereld. U neemt tenslotte geheel belangeloos een belangrijke taak voor uw rekening waar alle (toekomstige) Line Dancers dagelijks dankbaar gebruik van maken! Daarnaast krijgt u na enige tijd als vaste vrijwilliger een persoonlijk web-account en persoonlijk mailadres bij de NLDB en toegang tot ons online CMS systeem om de gegevens te verwerken. U wordt tevens vermeld op de NLDB website en uw naam staat bij uw geschreven artikelen over bijvoorbeeld evenementen in uw regio!

Heeft u goede contacten binnen uw regio/provincie met andere clubs of kunt u aan de benodigde informatie komen door per week ongeveer één uur daaraan te besteden? Dan nodig ik u uit om u aan te melden als vrijwilliger bij de NLDB.

Heeft uw regio/provincie nog geen vertegenwoordiger? Stuur een mail naar info@nederlandselinedancebond.nl met daarin uw naam. contactgegevens, bij welke Line Dance club u danst en bij welke clubs u regelmatig komt of contact mee heeft. Geef duidelijk aan welke regio/provincie uw voorkeur heeft op landkaart of duidelijk omschreven.

Meld u aan! Dan bent u in uw regio/provincie de officiële vertegenwoordiger van de…..

NLDB-logo-600