Home » Over de NLDB

Over de NLDB

Over de NLDB (De Nederlandse Line Dance Bond) kunnen we kort en krachtig zijn. De Nederlandse Line Dance Bond is een particulier initiatief geboren uit de gedachte dat alle Line Dancers tezamen alle kennis in huis hebben en deze op één locatie met elkaar zullen delen. Denk hierbij aan informatie waar Line Dance clubs gevestigd zijn, vrije dansavonden of evenementen gehouden worden. Vanuit deze gedachte komt de slogan:

De Nederlandse Line Dance Bond is door en voor Line Dancers!

Doelstelling

Het doel wat we voor ogen hebben is om met een open community een centrale informatiebron op internet te onderhouden waar geïnteresseerde, dansers en verenigingen terecht kunnen voor informatie over Line Dance clubs, locaties en evenementen ter promotie van deze geweldige hobby. Met de website van de NLDB willen we zowel de beleving als ook de kwaliteit van Line Dance naar een hoger niveau tillen.

 

Vaste vrijwilligers

Naast alle Line Dancers die incidenteel hun bijdrage leveren zijn we trots op onze vaste vrijwilligers die geheel belangeloos voor u klaar staan. De vaste vrijwilligers van de NLDB krijgen door hun inzet een prominente plaats op onze website.

Ons team

Geregistreerde bezoekers

Toevoegingen voor de agenda, weblinks of andere aanvullingen worden verzorgd door alle geregistreerde en ongeregistreerde bezoekers >>>

Schrijvers

De NLDB schrijvers welke hiernaast vermeld worden verzorgen artikelen over Line Dance gerelateerde onderwerpen.

Beheer

Oprichter en beheerder van de gehele website is Marcel Vroon.

 

De twee kerntaken

1 Links naar line dance clubs

Op de website staat een overzichtelijke lijst van links naar websites van de Nederlandse Line Dance Clubs. Deze lijst is eenvoudig door te zoeken op clubnaam, plaats of provincie.

2 Links naar evenementen of vrij dans gelegenheden

Op de website staat een overzichtelijke lijst van links naar websites van evenementen of de organisatoren hiervan. Deze lijst wordt alfabetisch geordend, de evenementen vindt je tevens in onze agenda. De evenementen agenda kan door iedereen met een (gratis) account aangevuld worden.

Linken naar onze website?

Wilt u een link plaatsen naar deze website of een specifieke pagina? U hoeft daar geen goedkeuring voor te vragen, sterker nog: het wordt zelfs zeer gewaardeerd!

Men is ook vrij artikelen te gebruiken op andere websites onder voorwaarde dat er een link naar de betreffende pagina of NLDB website als bronvermelding wordt vermeld. Het zomaar kopiëren van de teksten zonder bronvermelding is overigens niet toegestaan, het schrijven van deze teksten heeft ons namelijk bijzonder veel werk gekost! Mijn advies is dan ook: probeer het zelf ook eens!

Met vriendelijke groet,

Marcel Vroon
Nederlandse Line Dance Bond

Afbeeldingen voor op uw website

Klik rechts op een van de afbeeldingen om deze op te slaan...

Over de NLDB

Over de NLDB