Home » Poll 2019

Poll 2019

Via deze website en onze Facebook groep hebben we ruim een maand een poll (enquête) gehouden met de vraag waar we u mee kunnen helpen. De uitkomst hiervan wordt hieronder weergegeven.

Ik wil iedereen bedanken voor het kenbaar maken van uw persoonlijke wensen. Het spreekt voor zich dat ik de website zoveel mogelijk aanpas naar uw wensen. Ik heb de indeling van de voorpagina wat gewijzigd. Bijvoorbeeld de aankomende evenementen uit de agenda hebben op de voorpagina een prominentere plaats gekregen. 
Voor de duidelijkheid, ik zal niet zo snel een onderdeel van de website weghalen. Wel kan een onderwerp minder aanwezig zijn op de voorpagina waardoor u wat meer moeite zal moeten doen om deze te vinden.

Resultaat Poll

In aflopende volgorde geplaatst:

 1. Ik zoek een agenda met Linedance evenementen – 37,7% van de stemmen
 2. Ik zoek een Linedance club – 36,6% van de stemmen
 3. Ik zoek een agenda met country evenementen – 19,7% van de stemmen
 4. Ik zoek andere dingen – 5,6% van de stemmen
  1. Dancesheets
  2. Instructeurs opleiding
  3. Catalaanse Linedance clubs
 5. Ik zoek informatie over country artiesten – 4,2% van de stemmen
 6. Ik lees graag artikelen van NLDB schrijvers – 2,1% van de stemmen

Opvallend is dat weinig bezoekers de artikelen lezen en er vooral veel vraag is naar de agenda en de links naar Linedance clubs. De agenda wordt gevuld door onze bezoekers, waarvoor dank.

De links naar websites of Facebook pagina’s van clubs worden door de bezoekers van onze website aangeboden. Bezoekers die pro-actief dit soort informatie aan ons kenbaar maken zijn goud waard. Hierbij danken we hen.

Aankomende tijd zal ik langzaam kleine wijzigingen doorvoeren op de website om zoveel mogelijk de wensen van de bezoekers te honoreren. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage!