Sabien Bouw
Home » Sabien

Sabien

Singer/songwriter Sabien Bouw (1997) kan niet wachten om haar talent te delen met de wereld. Met haar mooie stem en haar akoestische gitaar weet ze harten te raken. Op 13-jarige leeftijd kreeg Sabien als verrassing een gitaar van haar ouders. Nieuwsgierig nam ze gitaarles bij Alexander Stakenburg, waar ze nu nog steeds veel leert. Pas een aantal jaren later durfde zij de stap te maken om erbij te gaan zingen. Die combinatie smaakte naar meer.

Sabiens liefde voor akoestische muziek groeit nog steeds. Ze laat zich inspireren door country en popmuziek en dat hoor je terug in de bijzondere nummers die ze zelf schrijft. Met haar nuchtere persoonlijkheid, haar prachtige stem en heel veel enthousiasme heeft Sabien alles mee om de muzikale verrassing van 2017 te worden! Kent u de serie Nashville, Lennon & Maisy ? Boek Sabien en u ervaart de gelijkenis.

,,Na een vervelende dag pak ik mijn gitaar erbij en voel ik me meteen een stuk beter. Muziek is voor mij een uitlaatklep. Als ik zing, vergeet ik de wereld om me heen.”

Sabien en Richard

 

Tegenwoordig treedt Sabien Bouw alleen of samen met haar percussionist Richard Woudenberg op. Richard geeft momenteel bij vier verenigingen slagwerklessen, componeer hij voor slagwerkensembles, dirigeert bij twee jeugdorkesten en is spelend lid bij twee slagwerk ensembles die uitkomen in de hoogste divisie. Hij heeft in al die jaren veel mensen leren kennen, enorm veel plezier gehad en fantastische dingen meegemaakt. Enkele hoogtepunten zijn de deelnames aan de Nederlandse kampioenschappen (3 keer winst) en deelname aan het World Music Contest (WMC) waaraan ik 2 keer heb deelgenomen. Dit concours wordt eens in de vier jaar georganiseerd en zowel bij de deelname in 2009 als in 2013 werd ik met mijn vereniging beoordeeld als wereldkampioen!

Sinds maart 2017 treed hij samen met Sabien op verschillende podia door heel Nederland op. Bij deze optredens begeleid hij Sabien op de Cajon. Ze hebben enorm veel plezier en genieten van elk optreden een beetje meer.

 

 

ILSE DE LANGE 

Geregeld wordt de Nieuw-Milligense vergeleken met zangeres Ilse de Lange. Of zij zichzelf daarin kan vinden? ,,Ik denk het wel. Ik vind haar stijl erg leuk en qua stem en sound zit ik wel een beetje in dezelfde richting. Daarbij heb ik ook wel dat nuchtere dat zij heeft. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, lacht ze. Als ze nummers covert, zitten daar ook wel eens Ilse’s liedjes tussen. ,,Daarnaast cover ik nummers van Ed Sheeran, Jason Mraz, John Mayer en Hunter Hayes.”

 

NASHVILLE NIGHT

In 2018 tourt Rachel in Nederland en zal ze optreden in de theater show NASHVILLE NIGHT. In de maanden september oktober en november zal ze in ruim 20 theaters te zien zijn. Hou dus onze agenda en de website www.desperado-mp.nl in de gaten.

 

BRON: Nieuwsblad de Band