Home » Shirley Ann

Shirley Ann

Tags:

Muziek loopt als een rode draad door het leven van Shirley Ann. Als klein meisje stond zij schoorvoetend tussen de schuifdeuren een optreden te geven voor ouders en familie. Haar grote passie voor Country Muziek heeft zij al op jonge leeftijd meegekregen. Het heeft dan ook een heel speciaal plekje in haar hart.

In 2013 heeft Shirley Ann de titel Country Music Euro Masters gewonnen in de categorie “Solo”. Dit heeft voor een boost gezorgd in haar carrière. In februari 2015 heeft zij het mini album ‘’On A Mission” uitgebracht. Met veel enthousiasme is zij sinds begin februari 2015 met bekende songwriters bezig om een album uit te geven met eigen geschreven nummers. Een album waar haar levensverhaal op een mooie manier beschreven wordt.

Repertoire

Favorite artiesten van Shirley Ann zijn Mindy McCready, Trisha Yearwood, Sarah Evans en Martina McBride. Natuurlijk ontbreekt onze eigen Ilse de Lange niet in het repertoire. Maar ook het ruige werk van de Dixie Chicks en Gretchen Wilson gaat zij niet uit de weg.

Shirley Ann is de leadzangeres van Countryband “The Country Wings”, zij maakt deel uit van het all-round duo “This Is Us”. Regelmatig wordt zij gevraagd om gastoptredens met andere muzikanten te verzorgen, een uitdaging die zij graag aanpakt.

Meer informatie vindt u op de website van Shirley Ann