Home » Teaching Survey

Teaching Survey

De SCDF heeft al een flinke tijd een geweldig handig formulier op hun website staan. Door de vele Line Dance clubs die hier al regelmatig hun laatst uitgeleste dansen op vermelden kunt u als DJ of instructeur zien welke dansen actueel zijn op uw locatie of in de regio waar u een workshop of vrij dansavond gaat verzorgen. Door de enorme toegevoegde waarde van dit initiatief wil de Nederlandse Line Dance Bond daar extra aandacht aangeven!

Op de site van de SCDF kunt U de “Teaching Survey” vinden waarvoor clubs de door hun uitgeleste dansen kunnen opgeven. Per maand zijn hier de actueel geleerde dansen terug te vinden in zowel een totaal overzicht als per provincie.

Niet alleen handig voor de instructeurs maar zeker ook voor de DJ’s die zo in één oogopslag kunnen zien welke dansen er in een regio actueel zijn en hiermee bij hun muziekaankopen rekening kunnen houden.

Stuur ook eens jullie lijst van uitgeleste dansen via het E-Formlier op de SCDF website. Hoe meer inzendingen, hoe actueler het overzicht!

Teaching Survey