Home » Ted and Helen

Ted and Helen

Tags:

25 Jaar geleden hebben Ted and Helen elkaar ontmoet en na een aantal bands te hebben gehad hebben zij besloten om als duo te gaan optreden. Het moet gezegd worden, niet zonder succes, zowel in binnen als in het buitenland hebben Ted and Helen succesvolle optredens gehad.

Veel complimenten krijgen Ted and Helen van wegen hun stemmen die zo mooi bij elkaar kleuren. Met Helen’s hoge, en Ted zijn donkere stem, is het een unieke combinatie. De presentatie, die erg los is en niet zonder humor, maakt dat het voor iedereen gezellig en leuk is om naar te kijken en….. te luisteren.

Awards

Na hun buitenlandse avonturen in Engeland, Duitsland, en zelfs Amerika (waar Ted and Helen hun eerste CD opnamen), zijn zij bezig de harten van Nederland te veroveren. In 2003 werd Ted and Helen uitgeroepen tot het beste Country duo van Nederland tijdens de S.C.P.O. Award show waarbij zij ook nog eens de publieksprijs wonnen. Inmiddels zijn Ted and Helen erg geliefd bij de Country and Line dancers.

Wat erg leuk is aan het duo, zij trekken tijdens de pauzes niet terug in kleedkamers, maar mengen zich tussen het publiek om een praatje te maken met de mensen waar zij voor optreden, het geen erg wordt gewaardeerd.

 

Bent U nieuwsgierig geworden?. 

  • Kijk in de agenda voor hun optredens.

Bent U daarvoor niet in de gelegenheid?

  • Vraag gerust een demo aan.

 

U kunt natuurlijk ook een email sturen  theoheleen@ziggo.nl  –  Neem ook een kijkje op de site “www.countryduotedandhelen.nl

Deze diashow vereist JavaScript.