Home » The 7 Hills Dancers

The 7 Hills Dancers

In 1999 besloot Marianne Lokers om te starten met The 7 Hills Dancers. Een naam die eigenlijk vanzelfsprekend is, aangezien de groep in het Noord-Brabantse Zevenbergen zetelt. De slogan van deze gezellige club is: Iedereen met een beetje gevoel is welkom. Alles kan, maar niets moet.

The 7 Hills Dancers

The 7 Hills Dancers verschijnen in diverse outfits op de vloer:

 

Lessen van Tonnie Vos

Op dinsdagavonden verzorgt Tonnie Vos de lessen voor The 7 Hills Dancers in ‘De Zeven Schakels’, Kasteelweg 1 te Zevenbergen.
Tonnie is ook zeer actief als choreograaf en zij heeft o.a. samen met Ira Weisburd (USA) een inmiddels zeer populaire dans geschreven op het gelijknamige nummer ‘Second Hand Heart’ van zanger Gerry Guthrie.

Second Hand Heart

Soort dans          : 4 Wall Linedance
Niveau                 : Intermediate
Tellen                   : 34
Onderstaand de dans + demo.

Dirt in my face

Eén van de laatste dansen die Tonnie heeft geschreven en uitgelest is ‘Dirt in my face’ op het nummer ‘Must you draw dirt in my face’ van zanger Robert Mizzell. Dit is een 4 Wall Linedance, niveau Intermediate, 48 tellen.

Vrij Dansen

Op zaterdagavond wordt er door The 7 Hills Dancers regelmatig een avond vrij dansen georganiseerd in een sfeervolle zaal van Hotel ‘Bij Verhoeven’ te Zevenbergen, waarbij DJ Aad steevast de muziek voor zijn rekening neemt en dan is een gezellige avond sowieso verzekerd. Zo ook op 23 december, toen The 7 Hills Dancers daar een gezellige Kerst-Country-line Dansavond hadden georganiseerd.

Het was er bomvol en daarom was het op de dansvloer af en toe passen en meten, maar daar maalde niemand om want iedereen had het reuze naar de zin. DJ Aad had de haast onmogelijke taak om aan de vele verzoekjes te blijven voldoen en dat is hem, zoals gebruikelijk, prima gelukt. Tot ver na middernacht bleef het een gezellige boel daar in het Brabantse land. Lof voor Marianne en Joop Lokers, die bij deze zeer geslaagde aftrap van de feestdagen alles piekfijn voor elkaar hadden!

Nadere info over The 7 Hills Dancers kan verkregen worden bij bij Marianne Lokers: tel 06-50675481, email: jclokers@hetnet.nl