Home » The Amazing Red Country Dancers

The Amazing Red Country Dancers

Gré KorsiusGoedendag, mijn naam is Gré Korjus en ik geef les bij The Amazing Red Country Dancers. Zelf dacht ik (Gré Korjus) dat country dansen niks voor mijn was omdat ik wel van stijl dansen hou, maar door een kennis die mijn een keer mee nam en dacht dat leer ik nooit. Maar voor dat ik er erg in had stonden de mensen naar mijn te kijken omdat ik de lessen die uit gelegd werden gelijk oppakte. Door dat de leraar weg ging ineens hadden we niemand meer die ons de dansen kon uit lessen, de mensen zelf vroegen aan mijn of ik het niet over kon nemen. Dat heb ik ook gedaan met vertrouwen van hun en heb ook gelijk mijn diploma gehaald om les te geven, zelf ben ik op 12 januari 2006 begonnen.

Ik geef al een aantal jaren 5 maal country les aan meer dan 100 mensen van alle leeftijden, ook geef ik iedere maand op de zondag middag vrij country dansen. Organiseer ook dans avond met live muziek, Nick MCalley. Het opvallende is omdat we iedere week bij elkaar komen om te dansen gaan we elkaar goed kennen, we maken leuke dingen mee maar ook erger dingen maar wat er ook gebeurt we zijn met ze alle één.

De mensen zeggen zelf “we komen voor het dansen maar ook voor de gezelligheid”, dat is het mooie van country Line Dance. Zelf ben ik erg begaan met het country Line Dance en niks is me te veel. ook als de mensen vragen aan mijn van joh deze dans vind ik mooi zou je die ook willen uit lessen, nou dan doe ik dat ook al is het een dans van ver voor dat ik zelf les gaf want ooit hebben de mensen die gehad maar vergeten hoe de dans was.

Met vriendelijke groet,
Gré Korjus

 


 

Wilt u uw club ook in de schijnwerpers zetten en bekend maken onder de Nederlandse Line Dancers en toekomstig Line Dancers? Stuur dan een verhaal in over het ontstaan van uw club met mogelijk leuke gebeurtenissen.  Vertel ook bijvoorbeeld over wat voor accommodatie de club beschikt en hoeveel leden uw club heeft. Voor jeugdige dansers is het ook fijn om de gemiddelde leeftijd bij benadering te weten 😉 . Stuur uw verhaal op naar de NLDB.

1 reactie op “The Amazing Red Country Dancers”

  1. Mooi verhaal ik ben ook net begonnen met lesgeven en ik hoop ook zover te komen als jij , ik doe het puur voor het plezier van de mensen dat maakt mij blij , veel succes 😀

Reacties zijn gesloten.