Home » The American Country Legends

The American Country Legends

Zaterdagavond 11 februari 2017 ging ik met mijn vrouw naar de country show “The American Country Legends”. Bekende artiesten in de country en Line Dance wereld staan op het podium. Door de bezetting van deze show kijk ik er al weken naar uit. Kenners van de Nederlandse de country scene herkennen de namen van deze grote country artiesten van eigen bodem meteen. Artiesten “The American Country Legends”: André Sommer, Wim van de Vliert, Erik Albers, Lana Wolf, Pam MacBeth, Ad Welten, Johan Jansen en Joost van Es.

Aangekomen in de Rijswijkse schouwburg staat de foyer al vol met mensen die vermoedelijk hetzelfde dachten. Links en rechts zien we bekende line dancers uit de regio en de sfeer zit er al gelijk goed in. Acht uur gaan we  in de zaal in op onze plaatsen zitten, we wachten tot kwart over acht wanneer de show begint. De zaal stroomt langzaam helemaal vol, het is bijna geheel uitverkocht. Het licht dimt en vanachter de gordijnen komt ineens een stortvloed van muziek…. het gordijn gaat open en daar staan “The American Country Legend” artiesten, zij spelen prachtige muziek.

Met veel passie voor de muziek spelen ze de ene country hit na de andere. Lana Wolf en Pam MacBeth presenteren de band aan het publiek en met veel kennis en humor presenteren ze de ene na de andere country hit. Lana en Pam hadden met hun prachtige zang en presentatie het publiek op de hand die allen luidkeels meezongen. 

Helaas komt ook aan deze show een einde maar we kunnen terug kijken op een geweldige avond met heerlijke muziek en een goede sfeer!

The american country Legends

Countrymuziek is weer hot en eindelijk is er waardering voor de steengoede country artiesten, die Nederland in dit genre rijk is. In The American Country Legends komt een select gezelschap van de beste country zangers en country zangeressen/ muzikanten bij elkaar, voor een muzikaal feest van formaat.

De mooiste klassiekers, heerlijke ballads, maar ook spetterende up-tempo nummers wisselen elkaar af, in een veelzijdig topprogramma. Het publiek wordt getrakteerd op bekende songs van Kenny Rogers, The Eagles, Linda Ronstadt, Lady Antebellum, Rascal Flatts, Randy Newman en Alison Krauss, maar ook minder bekende juweeltjes brengen de toehoorders in vervoering. Natuurlijk ontbreken meezingers als On The Road Again niet!

De country muzikanten hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en laten horen -en zien-, dat countrymuziek van alle tijden is! Met aansprekende arrangementen en ijzersterke solisten, is The American Country Legends een onmisbare show voor de ware muziekliefhebber.

 

De website van The american country Legends >>>