The Wanderers
Home » The Wanderers

The Wanderers

The Wanderers is een Nederlandse rock-‘n-rollband uit Dordrecht die classics speelt uit de 50’s en 60’s. Met groot enthousiasme voor dit tijdperk brengen zij nummers van Buddy Holly, Dion (‘The Wanderer’), Eddy Cochran, Roy Orbison en vooral van hun grootste voorliefde: Elvis Presley. Alles komt voorbij: van swingende rock-‘n-roll tot liefdesliedjes. Op verzoek zelfs een complete Elvis-tribute.

 

The Wanderers

De band bestaat uit zanger/gitarist Maarten Teekens, gitarist Ron Smith, contrabassist Johan Struik en drummer Marc Burger.

The Wanderers is een fantastische band voor festivals, ‘carmeetings’ en cafés. Als de muziek echt zacht moet, bijvoorbeeld op een klein podium of in een kleinere gelegenheid, dan is de band ook te boeken als trio, zonder drums.
De band is overal in het land te bewonderen en was ook zeer prominent aanwezig op het zeer druk bezochte BIG RIVERS festival in Dordrecht op 15 juli 2018, aangevuld met toetsenist Govert van der Kolm:

Het Big Rivers festival is een jaarlijks terugkerend festival dat zijn eerste editie had in 1998 onder de naam Rhythm and Bluesfestival Dordrecht. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een 10 dagen durend multidisciplinair cultuurfestival met de nadruk op muziek.

The Wanderers is een perfecte band voor mensen die van lekkere muziek en van een fijn potje swingen houden.
Maar…………in het publiek zijn niet alleen dansers te zien die rock-‘n-roll dansen, waarbij de dames al dan niet gekleed zijn in rokken of jurken met petticoats en mannen met een ‘oversized’ broek, maar er zijn ook dansers te bewonderen die heerlijk staan te linedancen op nummers als ‘Do you wanna dance’, ‘Rock around the clock’, Don’t be cruel’ en ‘Johnny B. Goode’.

The Wanderers

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het management van deze band:
Hi Ho Silver American Music Management
Tel 040-2075747 of 06-21223034
e-mail: jaap@hihosilver.nl