Home » Top 20 van de Happy Feet Dancers

Top 20 van de Happy Feet Dancers

Op 16 april hielden de Happy Feet Dancers uit Utrecht een Top 20 avond. Vijf jaar geleden werd deze Line Dance school ingeschreven bij de notaris. De club draait goed onder leiding van Rien en Ciska Tomassen en de vrije dansavonden worden ook druk bezocht. Het is soms zoeken naar een plekje op de dansvloer. Genoeg reden om de 5e editie van de Top 20 te vieren. De 5e editie van de Happy Feet Dancers Top 20 kwam mede tot stand door de favoriete dansen van de leden.

De Nederlandse Line Dance Bond was om zeven uur aanwezig in Zalencentrum Utrecht-Zuid aan de Amaliadwarsstraat te Utrecht. Het was een warm welkom, de avond kon van start gaan!

Top 20

De zaal was al snel vol en de avond begon met de eerste vrije dans. De hele avond door werden er populaire dansen gedraaid met daar tussen door de Top 20 in oplopende volgorde. Bij veel dansen stond de vloer behoorlijk vol, de dansers hadden het zichtbaar naar hun zin. Tussendoor was het langs de kant niet minder gezellig met vele bekende dansers die we eerder op andere locaties ontmoet hadden. Adrie “Golden Girl” was ook aanwezig en heeft veel foto’s gemaakt.

Opvallend in de Top 20 was de populariteit van de Catalaanse stijl. De keuze van mooie en aantrekkelijke dansen in combinatie met de geweldige Country muziek maakt dat deze stijl zich een plaatsje heeft weten te veroveren in Nederland.

 1. Office Lens 20160422-101311Fire & Lace
 2. Pizza & Beer
 3. Jägermeister
 4. Lights Dim Downtown
 5. Big Blue Tree
 6. NashVegas
 7. Pride & Joy Boogie
 8. Wham Bam
 9. Ruc’s Dream
 10. Thanks a Lot
 11. Love her for a while
 12. Don’t let me down
 13. Girl crush
 14. For neige
 15. I’m a tornado
 16. Heavenly Cha
 17. I’m coming home
 18. Eternal secret
 19. Lord help me

 

Midden op de avond konden de dansers samen met Georgia Sigalas, een van de choreografen van de dans “NashVegas” dansen. Deze dans staat op nummer 6 in de Top 20 van de Happy Feet Dancers. Helaas was Jan Eikenbroek, mede choreograaf van deze dans op dat moment verhinderd en kon pas later op de avond arriveren. Nummer 1 van de Top 20 de dans “Fire & Lace” werd na elf uur gedraaid waarna de avond tot ver in de late uurtjes door ging. Deze avond was goed verzorgd door Rien en Ciska Tomassen, de vrije dansavonden bij de Happy Feet Dancers zijn mede daarom zeker aan te raden voor iedereen.

Tot de volgende keer in Utrecht!

Marcel Vroon
NLDB

P.S. we zoeken nog vrijwilligers door heel Nederland. Als bron van informatie voor Line Dansend Nederland nemen we deze taak uiterst serieus en kunnen daar uw hulp bij gebruiken!