Home » Waar kan ik dit weekend dansen?

Waar kan ik dit weekend dansen?

Een regelmatig terugkerende vraag bij velen is “waar kan ik dit weekend dansen?”. Veelal komt men daar achter door hierover met andere leden van uw Line Dance club te praten. Doorgaans levert dit wel wat op maar wat nu als zij ook niet weten waar er gedanst kan worden?

De Nederlandse Line Dance Bond heeft hiervoor een agenda aangemaakt welke op hun website in het menu te vinden is. Deze agenda toont alle vrije dansgelegenheden gesorteerd op datum aan u. De aanmeldingen van de clubs welke per email binnen gekomen zijn worden verwerkt zodat u allen weet waar u kunt gaan dansen. Het resultaat laat zich raden…. u kunt met de voetjes van de vloer en de clubs hebben een goed bezochte, gezellige en drukke vrije dansavond verzorgd. Dit is een win-win situatie voor iedereen!

Clubs die nog niet vermeld staan in de agenda “vrij dansen bij clubs” worden hierbij uitgenodigd om hun vrije dansavonden aan te melden

Club gegevens

Achter de schermen zijn we druk bezig om alle informatie en dat te verwerken die op ons af komt. De vele websites en Facebook pagina’s afstruinend naar contactgegevens en deze verwerken in Excel kost veel tijd. Wanneer alles verwerkt is zullen we de clubs aan gaan schrijven met het verzoek om de gegevens welke bij ons nog niet bekend zijn aan te vullen.

Door intern maar vooral extern overleg hebben we de link pagina waarop alle Nederlandse Line Dance clubs vermeld staan uitgebreid. Sinds kort kan naast de naam en locatie ook het type vloer en de dansniveau’s vermeld worden. Handig om te weten of het een houten vloer is of een gladde tegelvloer en ga zo maar door. Daarnaast blijkt dat personen die willen beginnen met Line Dansen of een aansluitend niveau zoeken dit graag vermeld willen zien in deze lijst zodat zij een club kunnen vinden op hun eigen niveau. De Nederlandse Line Dance Bond wil daar natuurlijk gehoor aan geven en roept alle Line Dance clubs op om deze informatie met ons per mail te delen.

Workshops

Ons land kent steeds meer choreografen en de top geeft regelmatig workshops om de instructeurs van Nederland hun dansen te leren. Ook in deze categorie moet je zelf actief op zoek om erachter te komen waar en wie een workshop geeft. We kennen allemaal wel Ria Vos, DJ Dan en nog een handje vol andere maar er zijn meer workshops! Ook voor deze categorie hebben wij een agenda geplaatst waarin u workshops vermeld ziet staan. Staat uw workshop er niet tussen dan kunt u de gegevens en flyer aan melden.

Ideeën

Natuurlijk kunnen wij ook iets over het hoofd zien en vragen alle bezoekers van onze website dan ook om melding te maken wanneer u iets foutief vermeld ziet staan of zelf een aanvulling heeft ergens op. Ideeën voor onze website zijn ook altijd welkom, wij zullen hier serieus naar kijken en mogelijk daar iets mee doen. Ook hier geld: “stuur ons een mailtje!“.