Home » Wat kunt u verwachten in 2019?

Wat kunt u verwachten in 2019?

De doelstelling voor 2019 van de NLDB is om een centrale plek te bieden. Hiervoor gebruiken we de website van de NLDB welke voor en door de Line Dance community onderhouden wordt. Dit is dus niet verandert, bezoekers kunnen ook in 2019 zelf de agenda vullen en raadplegen. Line Dance clubs kunnen zichzelf via mail nog steeds aanmelden. Hierna worden ze geregistreerd in onze database en worden dus gevonden door toekomstige nieuwe clubleden.

U als bezoeker van de NLDB website heeft daar dus een hele grote rol in.

Mijn persoonlijke dank kan niet voldoende uitgesproken worden naar degene die bijdragen aan de inhoud van deze website!
Marcel Vroon

Voor 2019 wil ik proberen om de behoefte van bezoekers nog meer te beantwoorden. Het is dan ook hierom dat ik sinds begin december 2018 een enquête op de voorpagina gezet hebben. Het spreekt voor zich dat de uitkomst van deze poll zwaar zal wegen in mijn overweging hoe nu verder te gaan. Toch kan ik me indenken dat u uw verhaal via de enquête niet kan plaatsen en daarom verzoek ik u om mij uw verhalen te mailen info@nldb.nl

[forminator_poll id=”14670″]

Mijn doelstelling voor 2019 is dan ook om een overzichtelijke website met alleen de inhoud welke door de community gewenst is op te zetten. Ik hoop uw medewerking in 2019 te krijgen!

Fijne feestdagen en een heel gezond en dansbaar 2019!

Uw aandeel in de NLDB website maakt vele Line Dancers blij!

 

P.S. de registratie van Line Dance clubs gebeurd geheel op vrijwillige basis. Om controle uit te kunnen oefenen of de clubs nog actief zijn dienen zij voor registratie een website of Facebook pagina te hebben (URL is verplicht).