Home » Wil Stevens

Wil Stevens

Countryzanger Will Stevens, geboren te Nieuw-Buinen en woonachtig in Stadskanaal, begon al op z’n 15e in de muziek en speelde 18 jaar lang als drummer/zanger in allerlei orkesten, zoals het ‘RCW trio’, ‘The Music Sounds’ (o.a. met Henk Wijngaard), ‘Magic Moon’ en ‘The Swingers’. Daarna gaat hij verder als solo-countryzanger. Na een verzamel-LP, een single en 3 eigen CD’s in het Groninger dialekt, te weten: ‘Schreven in’n boom’ (1991 + herpersing in 2004), ‘Twaispoor’ (1997) en ‘Deukies in mien haart’ (1999), verschijnt in 2003 een engelstalige CD ‘I’m in the mood’, terwijl Will op vele verzamel-CD’s is te vinden.

Nashville

In juni 2005 worden 4 songs (geschreven door Dick van Altena) opgenomen in de Bayou-studio in Nashville USA; drie songs komen op verzamel-promotie-CD’s, welke over de hele wereld verspreid worden door Stardust Records.” In dec. 2006 verschijnt een DVD special met 12 songs, inclusief de 4 songs opgenomen in Nashville”.

Verder komt Wil Stevens voor op diverse verzamel-CD’s. Op uitnodiging heeft hij reeds opgetreden in Suriname, Zweden en Tsjechië. Will beschikt zelf over een uitstekende geluidsinstallatie, geschikt voor kleine tot middelgrote zalen en voor tent- of buitenoptredens.