Home » X-MAS COUNTRY LINE DANCE MIDDAG BIJ “CAFE WELKOM” GROOT SUCCES

X-MAS COUNTRY LINE DANCE MIDDAG BIJ “CAFE WELKOM” GROOT SUCCES

X-MAS COUNTRY LINE DANCE MIDDAG BIJ “CAFE WELKOM” GROOT SUCCES

Op donderdag 27 december 2018 vond in Café Zaal Terras WELKOM te Alphen (NB) de jaarlijkse X-MAS country line dance middag plaats, die altijd wordt gehouden op “3de Kerstdag”. Dansers uit de verre regio en zelfs daar buiten hadden zich in groten getale verzameld op en rond de dansvloer van de zaal in dit gastvrije Brabantse café.

DJ MIRANDA

De muzikale leiding was in goede handen bij DJ Miranda van de Country Ranch Dancers. Zij wikkelde keurig de vele verzoekjes af.

DRUK BEZOCHT

Het was erg druk in de zaal en er moesten zelfs extra tafels en stoelen uit het café gehaald worden om iedereen een zitplaats te kunnen geven. Met een beetje inschikken op de dansvloer kreeg iedereen ook genoeg ruimte om te kunnen dansen.

Onder de aanwezigen bevonden zich ook John Warnars (Linedance Fever) en Joke Mozes (The Flying Birds Country Dancers), die sinds 2016 samenwerken onder de naam “JOJO-Team”. De door hun geschreven dansen zijn zowel nationaal als internationaal bekend. Eén van de laatste mooie dansen is “Tears in my eyes”, op muziek van het gelijknamige nummer van The Outlaws en dit ontbrak uiteraard niet op de playlist van DJ Miranda.

BUFFET

Om 17.30 uur stopte de muziek en verplaatsten veel aanwezigen zich naar het naastgelegen café om te gaan genieten van het uitgebreide buffet dat daar was uitgestald.

VOOR HERHALING VATBAAR!

Veel lof voor de uitbaters van Café Zaal Terras WELKOM, DJ Miranda en de mensen die deze supergezellige dansmiddag hebben georganiseerd!
Het kan haast niet anders of deze jaarlijkse bijeenkomst staat vaste prik genoteerd in de agenda van de aanwezige dansers.